Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Κατασκηνώνουν για το iphone 6

Κατασκηνώνουν για το iphone 6

Φανατικοί της Apple στήνουν σκηνές έξω από τη ναυαρχίδα της πολυεθνικής εν όψει της παρουσίασης του νέου μοντέλου

Οι φανατικοί του iphone έχουν ήδη αρχίσει να κατασκηνώνουν έξω από τη ναυαρχίδα της Apple στις ΗΠΑ, στην fifth avenue της Νέας Υόρκης προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα κρατήσουν στα χέρια τους το αναβαθμισμένο μοντέλο.

Εν αναμονή της παρουσίασης του iphone 6 από την πολυεθνική την ερχόμενη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, οι οπαδοί της Apple έχουν ήδη αρχίσει να στρατοπεδεύουν έξω από το κτίσμα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των αμερικανικών μέσων.

Μάλιστα, υπάρχουν και hardcore καταναλωτές που έχουν στήσει το πρόχειρo κατάλυμά τους από τις 31 Αυγούστου, παρά το γεγονός ότι η συσκευή πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμη προς αγορά πριν τις 19 Σεπτεμβρίου.
Στο μεταξύ, η Apple έστειλε προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα για ένα «special event» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, στο Flint Centre στο Σαν Φρανσίσκο.

Μεταξύ αυτών που κατασκηνώνουν είναι και τα δυο ξαδέρφια Ceballo και Joseph Cruz, που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα μεταπώλησης BuyBackWorld, οι οποίοι πούλησαν τις μπροστινές θέσεις της ουράς για 2.500 δολάρια σε ένα ζευγάρι!

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση