Τετάρτη , 27 Μάιος 2020
Καθαρίζουν το Ολυμπιακό χωριό μετά την κατακραυγή

Καθαρίζουν το Ολυμπιακό χωριό μετά την κατακραυγή

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ολυμπιακά ακίνητα που έχουν χρυσοπληρώσει οι έλληνες φορολογούμενοι, η Πολιτεία προχώρησε στις πρώτες εργασίες καθαρισμού.

Σε συνέχεια των αποφάσεων που λήφθηκαν στην σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό με θέμα τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενημέρωσε σήμερα γραπτώς τον κ. Ανδριανό ότι προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο, οι εργασίες καθαρισμού (καθαρισμός από λάσπες, χημικός καθαρισμός, καθαρισμός περιμετρικών καναλιών, τοποθέτηση πλαστικών σχαρών, καθαρισμός της υπόγειας δεξαμενής, απομάκρυνση των σκουπιδιών) θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.

Επισημαίνεται ότι, ομοίως με την ευθύνη του ΟΑΕΔ, θα ακολουθήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, για να παραχωρηθεί στη συνέχεια η χρήση τους σε άλλο φορέα του Δημοσίου ή ΟΤΑ, ο οποίος θα αναλάβει και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση