Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κόντρα για τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι

Κόντρα για τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πως ο Ωνάσης έστειλε τους παπαράτσι – Τι απαντάει ο βιογράφος του έλληνα μεγιστάνα

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την κοινή ζωή του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το υπό έκδοση βιβλίο «Ο καλός γιος» του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, που αναφέρεται στον John F. Kennedy Junior, αλλά και την μητέρα του Τζάκι Κένεντι Ωνάση.

Όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Άντερσεν ο Ωνάσης απατούσε συνεχώς την Τζάκι και δεν έπαψε ποτέ να συναντά την Μαρία Κάλλας. Αντίθετα συνέχισε να την βλέπει κανονικά και μετά το γάμο του με την Τζάκι και δεν κατέβαλλε καμία προσπάθεια να κρύψει την παράλληλη σχέση του με τις δυο γυναίκες, ταπεινώνοντας την σύζυγό του στον κοινωνικό της περίγυρο. «Πη…ω την Μαρία Κάλλας, πη…ω την Τζάκι Κένεντι και είμαι γ…ω τους πλούσιους», ήταν τα τρία πράγματα που όλοι οι Αμερικανοί ήξεραν για τον Ωνάση, σύμφωνα με όσα γράφονται στο υπό έκδοση βιβλίο.

Στο βιβλίο αναφέρεται επίσης ότι ο ίδιος ο Ωνάσης έβαλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι γυμνή στο Σκορπιό. Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα το όλο σκηνικό οργανώθηκε από τον Ωνάση που προμήθευσε τους παπαράτσι με χάρτες του Σκορπιού, δίνοντάς τους ακόμη και τις ώρες που η σύζυγός του πήγαινε για μπάνιο.

Η Τζάκι αγνοούσε ότι πίσω από αυτό το φιάσκο κρυβόταν ο σύζυγός της. Μάλιστα, απαίτησε από τον Ωνάση να μηνύσει τους παπαράτσι. Ο Ωνάσης, όμως πήγε στο δικηγόρο του να ζητήσει διαζύγιο από την Τζάκι, συμφωνώντας να της δώσει και 1.000.000 δολάρια περισσότερα από όσα έλεγε το προγαμιαίο τους συμβόλαιο. «Αυτό είναι όλα όσα η χήρα παίρνει», είπε. «Ούτε μια δεκάρα παραπάνω».

Ο ρεπόρτερ και βιογράφος του Ωνάση Δημήτρης Λυμπερόπουλος διαψεύδει τον συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν ότι ο Ωνάσης έστειλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν γυμνή την Τζάκι Κένεντι, για να την ταπεινώσει.

«Όταν μια φορά είπα στον Ωνάση ότι ένας παπαράτσι φωτογράφισε με τηλεφακό την Τζάκι γυμνή, σχολίασε ότι “τα θέλει ο κ…ος της, γιατί ψοφάει για δημοσιότητα”».

Ο Λυμπερόπουλος δηλώνει σαφώς ότι «η Τζάκι αυτάρεσκα άφησε τον παπαράτσι να τη φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι».

Πηγή: newsbeast.gr