Σάββατο , 9 Δεκέμβριος 2023

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 17χρονος Σομαλός από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στον Άγιο Παντελεήμονα

Στις 14/04/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ο Γκοντάντ Άχμεντ, σομαλικής καταγωγής, ο οποίος κατά δήλωση του χώρου φιλοξενίας είναι 17 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε σήμερα 19/3/2023 στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Γκοντάντ (Godad) (επ) Άχμεντ (Ahmed) (ον.), έχει ύψος 1.68 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει κοντά σγουρά μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, ένα φούτερ και αθλητικά μαύρα παπούτσια. Κρατούσε ένα τσαντάκι ώμου. Έχει ένα σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


Πηγή