Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μητέρα Πετρούνια Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της

Μητέρα Πετρούνια: Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της

«Δεν πίστευα ούτε το 16 όταν το είδα»

Η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη Λεύτερη Πετρούνια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Μπορεί να μην ήξερε ότι ο γιoς της θα κέρδιζε το χρυσό μετάλλιο, πίστευε όμως σε εκείνον και ήταν μαζί του στο Ρίο.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε  το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της μητέρας του Σοφίας.

Συγκινημένη η μητέρα του χρυσού Ολυμπιονίκη για το κατόρθωμα του γιο της είπε:«Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν το παιδί μου. Ευχαριστώ τον προπονητή του που είναι πραγματικά σαν δεύτερος πατέρας του και ιδιαίτερα ευχαριστώ το γιο μου που σήμερα έκανε αυτό το μεγάλο δώρο στον πατέρα του, γιατί σαν σήμερα γιόρταζε».

Και πρόσθεσε: «Ο Λευτέρης είναι σταθερός αθλητής, είναι δυνατός αθλητής, δυνατός άνθρωπος γενικότερα. Εγώ έζησα τη στιγμή με μεγάλη αγωνία όπως κάθε μητέρα. Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της. Δεν πίστευα ούτε το 16 όταν το είδα (σ.σ. 16.000 βαθμούς), πάντα περιμένω να τελειώσει και ο τελευταίος αθλητής και μετά να πανηγυρίσω».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr