Σάββατο , 30 Μάιος 2020
Νέο «μυστηριώδες» πρωτότυπο μοντέλο από την Opel

Νέο «μυστηριώδες» πρωτότυπο μοντέλο από την Opel

Ντεμπούτο στο τέλος Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας

Η Opel ανακοίνωσε ότι στο επερχόμενο Σαλόνι της Μόσχας θα παρουσιάσει ένα νέο concept χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για ένα μικρό coupe ή roadster στα πρότυπα του Monza.

Με την… αγαπημένη κουκούλα των εταιρειών «παίζει» και η Opel, δημοσιοποιώντας μια teaser εικόνα για το νέο concept μοντέλο της, που θα κάνει ντεμπούτο τέλος Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας (27 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου).

Ειδικότερα, η Opel αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα για το «μυστηριώδες» νέο πρωτότυπο μοντέλο της, με αποτέλεσμα οι εικασίες και οι φήμες να… οργιάζουν. Σύμφωνα με τις πιο σοβαρές πληροφορίες, κάτω από την κουκούλα κρύβεται ένα νέο μικρό coupe ή roadster μοντέλο της Opel, που φέρει χαρακτηριστικά «δανεισμένα» από το Monza (το πρωτότυπο που είχε κάνει πρεμιέρα πέρυσι στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης). Σε αυτή την άποψη συγκλίνουν οι περισσότεροι, τόσο λόγω του σχήματος που διαγράφεται από το… κίτρινο σεντόνι, όσο και από τους στενόμακρους προβολείς με τη μεγάλη γρίλια μπροστά, που διαφαίνονται αχνά.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε στη διάθεσή μας, όμως σύντομα θα είμαστε σε θέση να μάθουμε αναλυτικά τι συμβαίνει για το νέο concept της Opel και να σας ενημερώσουμε.

Πηγή: autotriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση