Πέμπτη , 27 Φεβρουάριος 2020
Νέο σφάλμα εντοπίστηκε στο iOS 8

Νέο σφάλμα εντοπίστηκε στο iOS 8

Τα έγγραφα στο iCloud διαγράφονται οριστικά εάν γίνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την Apple, αφού μετά τα iPhone 6 Plus που λυγίζουν, τα προβλήματα και την άμεση απόσυρση της πρώτης αναβάθμισης του iOS 8, φαίνεται πως εντοπίστηκε ένα ακόμη σοβαρό σφάλμα στο νέο λογισμικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το MacRumors, τα έγγραφα που υπάρχουν αποθηκευμένα στο iCloud, διαγράφονται αν ο χρήστης επιλέξει να επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής του, χρησιμοποιώντας το «Reset All Settings».

Κανονικά, εάν επιλεγεί η διαδικασία αυτή, το iPhone επιστρέφει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δίχως να διαγράφονται τα αρχεία ή τα έγγραφα που έχουμε. Αυτό είναι εφικτό με την παρακάτω επιλογή, «Erase All Content and Settings».

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα παραπάνω δεν εφαρμόζονται, καθώς σύμφωνα με την αναφορά του MacRumors, τα έγγραφα στο iCloud εξαφανίστηκαν μετά την επαναφορά.

Μάλιστα, δεν υπάρχει τρόπος επανάκτησης των εγγράφων που έχουν διαγραφεί από το iCloud!

Το MacRumors σημειώνει ότι το σφάλμα μπορεί να αφορά μόνο εφαρμογές iWork της Apple, και αρχεία στο iCloud από άλλες εφαρμογές να είναι ασφαλή. Ωστόσο, προς το παρόν, η καλύτερη επιλογή είναι η αποφυγή της επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr