Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Νέο trailer για το Hunger Games

Νέο trailer για το Hunger Games

Κεντρικό πρόσωπο της επανάστασης η Katniss Everdeen

Ήδη έχουμε δει δυο trailer για την τρίτη ταινία του Hunger Games, αλλά μόνο αυτό που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, το Mockingjay: Part 1, μας βάζει στο επαναστατικό κλίμα της ταινίας.

Το καινούριο teaser δείχνει την Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) να γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της επερχόμενης επανάστασης την ώρα που ο President Snow (Donald Sutherland) πολεμά όποιον χρησιμοποιεί ως σύμβολο την κοτσυφόκισσα (Mockingjay).

Το trailer ξεκινά με τον Philip Seymour Hoffman, ο οποίος απεβίωσε φέτος τον Φεβρουάριο και δεν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στον ρόλο του Plutarch Heavensbee.

Η εξέχουσα θέση του στο κλιπ αποκαλύπτει ότι η παραγωγή δεν έκοψε την παρουσία του στην ταινία παρά το τραγικό γεγονός που βύθισε στη θλίψη την κοινότητα του κινηματογράφου και όχι μόνο.

Από το trailer βλέπουμε και δύο νέα μέλη στο cast της ταινίας: την Julianne Moore ως εχθρό του President Snow, καθώς και την επαναστάτρια Natalie Dormer, την οποία γνωρίζουμε από το ρόλο της Μάρτζερι Ταϊρέλ στο Game of Thrones.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου 2014, ενώ το 2015 αναμένεται το Mockingjay – Part 2.

Πηγή: newsbeast.gr