Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Ο χάρτης του παγκόσμιου online νυφοπάζαρου

Ο χάρτης του παγκόσμιου online νυφοπάζαρου

Ελκυστικά κορίτσια σε τιμή ευκαιρίας που κανείς δε γνωρίζει που καταλήγουν…

Στην εποχή της τεχνολογίας και της γρήγορης εξυπηρέτησης μέσω του διαδικτύου, ακόμα και οι ερωτικές σχέσεις περνούν από το πληκτρολόγιο. Έτσι απλά, όπως το πάτημα ενός κουμπιού. On, κλικ, και off. Στο ίδιο μοτίβο, η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και μετέπειτα συζύγου πολλές φορές δεν προϋποθέτει τις γνώριμες φόρμες γνωριμιών. Αυτές παρακάμπτονται με μεγάλη άνεση και ο εκάστοτε σύντροφος μετατρέπεται σε προϊόν εύκολου download.

Οι υποψήφιοι γαμπροί, από την άνεση και την ανωνυμία του προσωπικού τους χώρου, έχουν την ευχέρεια, μέσω άπειρων προγραμμάτων και γραφείων-αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, να «παραγγείλουν», αν αυτός ο όρος μπορεί να είναι δόκιμος, την νύφη η οποία μπορεί και να διαμένει μίλια μακριά. Το ερωτικό αλισβερίσι, μετατρέπεται σε ένα ανελέητο on line shopping.

Στις αχαλίνωτες αυτές ορέξεις, υπάρχουν και συγκεκριμένες χώρες που αποτελούν τον παράδεισο τέτοιων «συνοικεσίων». Παρακάτω θα δείτε ποιες χώρες προσφέρουν πληθώρα υποψήφιων νυφών, χώρες που συχνά σπαράσσονται από μυριάδες οικονομικά και πολιτικά προβλήματα οπότε και η ανάγκη για ένα καλό οικονομικό ντιλ που προσφέρει ένας πλούσιος γάμος, είναι και το ζητούμενο.

Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο είναι δεόντως διαφωτιστική. Η εν λόγω βιομηχανία προσφέρει ελκυστικά κορίτσια σε τιμή ευκαιρίας, από κάθε περιοχή του πλανήτη: από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας. Οι νύφες πάντως από τη Ρωσία και την Ουκρανία είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση ίσως γιατί τα σλαβικά γονίδια έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Γεγονός είναι πάντως ότι πάμπολλες Ρωσίδες, Ουκρανές, Βραζιλιάνες, Μεξικανές, Φιλιππινέζες, Βιετναμέζες και Κινέζες έχουν δολοφονηθεί από τους Αμερικανούς συζύγους τους ή έχουν πέσει θύματα συστηματικής κακοποίησης. Κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να αποτρέπει τις επίδοξες νύφες από αυτό το… εμπόριο της ελπίδας, που για πολλούς δεν διαφέρει από τη σωματεμπορία.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης The Tahir Justice Center, την οκταετία 1999-2007 οι γάμοι δι’ αλληλογραφίας στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν και το 2007 έφτασαν τις 16.500.

Δείτε τις δέκα δημοφιλέστερες χώρες για on line γάμους…

10. Βιετνάμ


Το Βιετνάμ έχει εδώ και καιρό γίνει το επίκεντρο της προσοχής των Δυτικών: ενδιαφέρον που αυξήθηκε όταν Αμερικανοί στρατιώτες ανακάλυψαν την κομψή ομορφιά, και τον εκλεπτυσμένο τρόπο, των γυναικών από το Βιετνάμ. Οι διαφυλετικοί γάμοι ήταν συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια του πολέμου, που έδωσε «ζωή» και ανέθρεψε το στερεότυπο της εξωτικής ομορφιάς.

Αυτά τα στερεότυπα συχνά έρχονται στο μυαλό όσων αντρών προτίθενται να βρουν μια ασιατική νύφη. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι ότι πολλές φορές δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον πραγματικής αγάπης και φυσικά, ορισμένες νύφες δι ‘αλληλογραφίας εξακολουθούν να «παίζουν» με αυτή τη φαντασίωση των αντρών προς χάρη των χρημάτων, αποτελεί δηλαδή μια μπίζνα με όμορφο περιτύλιγμα.

9. Βραζιλία

Το στερεότυπο που ακολουθεί τις Βραζιλιάνες γυναίκες είναι αυτό που κάνει τη χώρα τόσο δημοφιλή στις διαδικτυακές σχέσεις και κατ επέκταση στην αγορά ευπαρουσίαστης νύφης. Η χώρα που ανέθρεψε μια σειρά από σούπερ μόντελ γίνεται αυτομάτως η γη της επαγγελίας για τη βιομηχανία του ιντερνετικού προξενιού που ανθεί και οι on line παραγγελίες υπόσχονται αντάξιες μιας Ζιζέλ, αν είναι δυνατόν, νύφες.

8. Κίνα

 
Για εκείνους που ρίχνουν τα βέλη τους προς την ανατολή, η αχανή Κίνα τους προσφέρει την απόλυτη κλασική ασιατική ομορφιά, μιας και στη χώρα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφυλετικές μείξεις. Σε αντίθεση με τη Νότια Κορέα ή την Ιαπωνία, το να παντρευτεί μια Κινέζα έναν λευκό άνδρα θα προσφέρει αυτομάτως ένα είδους γόητρο για την οικογένειάς της. Το εμπόδιο της γλώσσας και η περιορισμένη χρήση του διαδικτύου ίσως περιπλέκει τα πράγματα.

7. Ινδία

Η έντονη μετανάστευση προς τη Δύση μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο οδήγησε στο να δημιουργηθούν μεγάλες ινδικές κοινότητες σε πολλές χώρες της δύσης ωστόσο μελέτες αναφέρουν ότι δύσκολα ενσωματώνονται στις χώρες υποδοχής, και έτσι διατηρούν πολλές από τους τις δικές τους παραδόσεις. Ανάμεσα σε αυτές τις παραδόσεις είναι και οι συμφωνημένοι γάμοι.

Παρόλα αυτά, η βιομηχανία γάμων δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανθεί όσο ποτέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άντρες και γυναίκες καταφεύγουν σε τέτοιους μοντέρνους τρόπους αποκατάστασης ενώ στο κυνήγι της «ευτυχίας» λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι οι γονείς οι οποίοι αναζητούν τον κατάλληλο σύντροφο για τη κόρη ή το γιο τους, που θα ταιριάξουν απόλυτα στο ιδανικό προφίλ της εκάστοτε κάστας ή κοινότητας.

6. Ταϊλάνδη

 
Τα υψηλά επίπεδα φτώχειας, οδηγεί έναν μεγάλο αριθμό γυναικών να κοιτούν προς τη δύση, την ίδια στιγμή που η «ακατέργαστη» ομορφιά των ντόπιων κάνει την Ταϊλάνδη μια ελκυστική αγορά. Επίσης, η πίστη τους στην κοινωνική ανωτερότητα των ανθρώπων με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ενισχύει τους πελάτες που αναζητούν νύφες δι ‘αλληλογραφίας.
Όσο σοκαριστικό και να ακούγεται, τα πιο συνηθισμένα παράπονα των αντρών είναι ότι οι γυναίκες που «παραγγέλνουν» είναι συχνά απόμακρες και δύσκολες στην επικοινωνία εξαιτίας της γλώσσας.

5. Ουκρανία

 
Η Ουκρανία και εν γένει η Ανατολική Ευρώπη είναι ήδη διάσημη για τις όμορφες γυναίκες. Μια σειρά από προφανείς παράγοντες, τοποθετούν τις Ουκρανές νύφες δι ‘αλληλογραφίας, ή αλλιώς τις «Oksanas» σε υψηλή θέση στη λίστα του εν λόγω καταλόγου. Σύμφωνα με τα γραφεία on line συνοικεσίων, οι Ουκρανές έχουν υψηλά επίπεδα εκπαίδευσης – που σημαίνει ότι μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν τις ξένες γλώσσες και να βρουν μια θέση εργασίας στη νέα τους πατρίδα.

Έτσι, οι γυναίκες της χώρας έχουν αποκτήσει μια άνετη πρόσβαση στην βιομηχανίας των νυφών δι ‘αλληλογραφίας, δημιουργώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου

4. Δομινικανή Δημοκρατία

 
Η μόνη χώρα της Καραϊβικής στη λίστα, η Δομινικανή Δημοκρατία έχει το μικρότερο αριθμό διαθέσιμων γυναικών, δηλαδή μόλις 2 εκατομμύρια.
Συχνά η φήμη που ακολουθεί τις γυναίκες της χώρας και που γίνεται «βιτρίνα» στις επιχειρήσεις εξαγωγής νυφών, είναι ότι είναι φανταστικές μαγείρισσες και σκληρά εργαζόμενες. Επίσης, οι τοπικές πηγές λένε ότι είναι ως επί το πλείστον ταπεινές και υποτακτικές, στοιχεία που αποτελούν σημαντικές πηγές έλξης για πολλούς δυτικούς.

3. Κολομβία

Η ζήτηση γυναικών από την Κολομβία έχει μια σταθερά αυξητική τάση στις τάξεις της βιομηχανίας κατά τα τελευταία χρόνια. Πίσω στα ’80s, τα καρτέλ των ναρκωτικών και οι πολιτικές αστάθειες, έκαναν αυτή η χώρα πολύ «δυσκίνητη» στον τομέα αυτό, ενώ πλέον πολλές γυναίκες έχουν βγει προς αναζήτηση της… αληθινής αγάπης.

Η Κολομβία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των χωρών της Νότιας Αμερικής, γιατί οι senoritas κατέχουν μια ιδιαίτερη φήμη εξωτικού ταπεραμέντου. Η φτώχεια που μαστίζει τη χώρα οδηγεί πολλούς δυτικούς στην αναζήτηση της «σέξι λατίνας», η οποία συχνά αναγκάζεται λόγω της οικονομικής δυσπραγίας να αναζητά μια οικονομική ασφάλεια σε εύπορες χώρες.

2. Φιλιππίνες

 
Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τις Φιλιππινέζες από τις άλλες ασιάτισσες είναι ότι είναι, μακράν, οι πιο πολυταξιδεμένες. Λόγω της αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό, είναι πιο εύκολο συναισθηματικά για εκείνες να εγκαταλείψουν την οικογενειακή φωλιά. Παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά διαζυγίων είναι μάλλον χαμηλά στις Φιλιππίνες, τα ποσοστά της φτώχειας είναι υψηλά, και έτσι ένας ξένος θεωρείται συχνά μια «λογική» λύση για να έχουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον. .

Επιπροσθέτως, μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι το 70% των Φιλιππινέζων πιστεύουν ότι οι Αμερικανοί είναι πιο ευγενικοί, ενώ οι άντρες της χώρας τους θεωρούνται σκληροί και άπιστοι.

1. Ρωσία

 
Στη χώρα αυτή, κάνουν χρυσές δουλειές περισσότερα από 500 site με on line συνοικέσια στα οποία εμφανίζονται πάνω από 60.000 διαθέσιμες Ρωσίδες. Η απόκοσμη σχεδόν εξωπραγματική ομορφιά είναι το ζητούμενο για τους εκατοντάδες υποψήφιους που αναζητούν στο διαδίκτυο εκείνες τις γυναίκες που θα ταιριάξουν στο πακέτο της φαντασίωσης που ακολουθεί τις γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.

Από όλες τις χώρες της λίστας, οι γυναίκες της Ρωσίας διαφημίζονται από τα πρακτορεία, ως οι περισσότερο μορφωμένες , πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να γνωρίζουν ξένες γλώσσες, είναι δεκτικές να κατανοήσουν άλλους πολιτισμούς, έχουν μεγαλύτερες προοπτικές απασχόλησης, εκτός βέβαια από τα βασικά τους προσόντα όπως η καλή σχέση τους με το νοικοκυριό και ότι είναι πιστές στα συζυγικά τους καθήκοντα. Άρα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για άμεση αποκατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr