Πέμπτη , 29 Οκτώβριος 2020
Ο καιρός σήμερα, 29 Φεβρουαρίου

Ο καιρός σήμερα, 29 Φεβρουαρίου

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, σκόνη από την Αφρική και άνοδο της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικέ βροχές κυρίως το βράδυ και το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες και το θερμόμετρο από 12 έως 21 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο οι νεφώσεις κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη νοτιοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ.