Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Οργανώστε το ταξίδι σας με τέσσερα μοναδικά apps!

Οργανώστε το ταξίδι σας με τέσσερα μοναδικά apps!

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Παρά την κυριαρχία της τεχνολογίας στην καθημερινότητα μας, πολλοί ταξιδιώτες έχουν διατηρήσει τις παλιές τους συνήθειες. Τυπώνουν τα εισιτήρια τους και την επιβεβαίωση της κράτησης, ενώ έχουν πάντα μαζί τους έναν χάρτη με τα πιο χρήσιμα δρομολόγια.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, ανακαλύπτοντας τέσσερις ταξιδιωτικές εφαρμογές, που θα οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο το επόμενο ταξίδι σας!

TripIt

Η διαδικασία είναι απλή. Προωθήστε στην εφαρμογή όλα τα e-mail επιβεβαίωσης που λαμβάνετε, όπως αυτό για την ενοικίαση αυτοκινήτου, την πτήση, το ξενοδοχείο και το TripIt θα τα κατατάξει αυτόματα σε μια βολική λίστα. Η ελεύθερη έκδοση είναι ιδανική για τους απλούς ταξιδιώτες, όσοι όμως ταξιδεύουν πολύ συχνά ίσως προτιμήσουν το TripIt Pro (37 ευρώ το χρόνο), το οποίο περιλαμβάνει ακόμα ειδοποιήσεις για τις πτήσεις, δωρεάν πρόσβαση σε business lounges, αλλά και εναλλακτικές προτάσεις πτήσεων για τον προορισμό της επιλογής σας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

TripCase

Όπως και με τις άλλες εφαρμογές, το TripCase συγκεντρώνει τα e-mail επιβεβαίωσης και τα οργανώνει σε έναν φάκελο ταξιδιού. Αυτό που κάνει το TripCase ιδανικό εργαλείο για τα ταξίδια εργασίας είναι ότι είναι κατασκευασμένο από την Sabre, μια διάσημη εταιρεία τεχνολογίας για ταξίδια και έτσι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών λειτουργούν παράλληλα με την εφαρμογή δίνοντας επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, σε αντίθεση με κάποιες άλλες εφαρμογές, οι ειδοποιήσεις για τις πτήσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

WorldMate

Εκτός από το να προσφέρει μια εύκολη πλοήγηση το WorldMate συνδέεται ακόμα με το δημοφιλές LinkedIn, μια ευκολία που για τους εξαρτημένους από τα social media, είναι πολύ χρήσιμη, αφού μπορούν να είναι συνδεδεμένοι με τους πελάτες και συνεργάτες τους. Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις πτήσεων, εναλλακτικές διαδρομές και να αποκτήσετε κάποια ακόμα προνόμια, θα χρειαστεί να χρεωθείτε με 7 ευρώ. Οι χρήστες του iPhone, θα έχουν επίσης στη διάθεση τους ενημερώσεις για ξενοδοχειακές τιμές, πληροφορίες για κρατήσεις, εκπτώσεις, ακόμα και αναβαθμίσεις.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Roadtrippers

Το Roadtrippers ήρθε για να λύσει όλα σας τα προβλήματα στα ταξίδια με αυτοκίνητο. Εισάγετε την αφετηρία και τον προορισμό σας και η εφαρμογή θα χαρτογραφήσει τη διαδρομή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα μέρη και αναζητήστε συστάσεις σε διάφορες κατηγορίες, όπως φαγητό, διαμονή, αξιοθέατα, ιστορία και ψυχαγωγία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ