Τρίτη , 1 Δεκέμβριος 2020
Πέθανε από τσίμπημα αράχνης

Πέθανε από τσίμπημα αράχνης

Ο 62χρονος έδινε μάχη σε νοσοκομείο της Ρόδου

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 62χρονος, ο οποίος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από πολυοργανικό σοκ που παρουσίασε, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις οφείλονταν σε δάγκωμα δηλητηριώδους αράχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο 62χρονος που διαμένει στο νησί, πήγε στο χωράφι του. Εκεί ένιωσε, γράφει η rodiaki, κάτι να τον τσιμπάει στο πόδι και λίγο αργότερα αισθάνθηκε πόνο και έντονη φαγούρα.

Μέσα σε λίγες ώρες ο 62χρονος άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου σχεδόν άμεσα εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε ήταν πολύ σοβαρά.

Αν και έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον 62χρονο δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την κατάσταση του αυτή. Ωστόσο σε συνεργασία με επιστήμονες του Κέντρου Δηλητηριάσεων στην πρωτεύουσα και βάση του δαγκώματος αλλά και των άλλων συμπτωμάτων εκτιμάται ότι πρόκειται για δάγκωμα αράχνης η οποία ήταν δηλητηριώδης.

Αφήστε μια απάντηση