Πήγαν για έλεγχο και η λογίστρια το έσκασε από το παράθυρο

Πήγαν για έλεγχο και η λογίστρια το έσκασε από το παράθυρο

Απίστευτο περιστατικό σε ξενοδοχείο της Ερέτριας

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια και στα αυτιά τους οι ελεγκτές όταν κατάλαβαν ότι η λογίστρια έγινε… καπνός και μάλιστα από το παράθυτρο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ερέτριας. Συγκεκριμένα, στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο του υπουργείου εργασίας με σκοπό τον έλεγχο στις τουριστικές επιχειρήσεις, για την καταπολέμηση της αδήλωτης και της ανασφάλιστης εργασίας.

Όπως αποκάλυψε το eviazoom, κατά την διάρκεια του ελέγχου σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής, οι ελεγκτές του υπουργείου εντόπισαν στην ρεσεψιόν τον διευθυντή της επιχείρησης και του ζήτησαν τα απαιτούμενα έγγραφα με τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων και τις αμοιβές τους.

Εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό όπως είπε και τους παρέπεμψε στην 35χρονη λογίστρια της επιχείρησης του, η οποία όμως πρόλαβε να το σκάσει από το παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, την στιγμή που έμπαιναν οι ελεγκτές.

Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε το ξενοδοχείο απασχολούσε πέντε ανασφάλιστους εργαζόμενους και εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο, το ξενοδοχείο κινδυνεύει με λουκέτο.

Αφήστε μια απάντηση