Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ποιο είναι για τους χρήστες το ιδανικό μέγεθος iPhone 6

Ποιο είναι για τους χρήστες το ιδανικό μέγεθος iPhone 6

Τι αποκαλύπτει η έρευνα του iMore για την οθόνη του smartphone

Δεν αποτελεί πλέον σε καμιά περίπτωση μυστικό το γεγονός πως η Apple προσανατολίζεται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο iPhone ή ακόμη και 2 με μια μεγαλύτερη οθόνη τους επόμενους μήνες. Οι 4.7 ίντσες είναι μάλλον βέβαιες από την εταιρεία αλλά όπως σας έχουμε αναφέρει πολύς λόγος γίνεται και για μια συσκευή 5.5 ιντσών που θα εισάγει την Apple στην κατηγορία των Phablets.

To iMore πρόσφατα έκανε την εξής ερώτηση στους αναγνώστες του με βάση το παραπάνω: Ποιο πιστεύετε πως είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης για το επερχόμενο iPhone 6;

Η συλλογή των πρώτων 10.000 απαντήσεων και η ανάλυση τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

Από το παραπάνω γράφημα λοιπόν αντιλαμβανόμαστε πως οι περισσότεροι θέλουν ένα 4.7 ιντσών iPhone 6 με μερικούς να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Οι 4.7 ίντσες θα είναι ιδανικές για εμένα, δεν θα ήθελα μια πολύ μεγαλύτερη συσκευή ή για να το θέσω καλύτερα ένα mini tablet για smartphone»

Κάποιο βέβαια πιστεύουν πως η Apple μιας και θα κάνει το βήμα της αύξησης του μεγέθους της οθόνης δεν θα πρέπει να είναι συντηρητική.

«Έχω ένα Note 2 και το μέγεθος της συσκευής είναι απλά τέλειο. Ούτε εγώ αλλά ούτε και οι φίλοι μου αντιμετώπισαν ποτέ κάποιο πρόβλημα με το να το βάζουν στην τσέπη τους η κάτι παρόμοιο. Το Android βέβαια δεν είναι το ίδιο καλό με το iOS και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαρώ ιδιαίτερα μια συσκευή με περισσότερες ίντσες από την Apple. Οι ιδανικές για εμένα θα ήταν η 5.5 γιατί αυτόματα αυτό θα σήμαινε πως δεν θα χρειαζόμουν κάποιο tablet».

Τέλος υπάρχουν βέβαια και κάποιο οι οποίοι δεν θέλουν μια αύξηση και μάλιστα συνεχίζουν αν προτιμούν τις 3.5 ίντσες του iPhone 4/4s.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα προτιμούσα να γυρίσω πίσω στις 3.5 ίντσες αλλά και μέχρι τις 4 είμαι ευχαριστημένος. Ελπίζω να μην αυξηθεί πάνω από τις 4 ίντσες. Δεν μπορούμε όλοι μας να έχουμε μεγάλα χέρια για να χειριστούμε μια μεγαλύτερη συσκευή».

Πηγή: appleworldhellas.com

 

Αφήστε μια απάντηση