Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Οι προπαραγγελίες του iPhone 6 σπάνε όλα τα ρεκόρ

Οι προπαραγγελίες του iPhone 6 σπάνε όλα τα ρεκόρ

Πάνω από 2 εκατ. πωλήσεις μέσα στις πρώτες 24 ώρες

Λίγο μετά αφότου οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus άνοιξαν από την Apple, τόσο η ίδια η εταιρεία, όσο και η AT&T ανέφεραν πως στα συστήματα τους καταγράφηκε ένας άκρως εντυπωσιακός αριθμός προ παραγγελιών με τη ζήτηση για τα δύο iPhone 6 να ξεπερνάει και μάλιστα κατά πολύ την αντίστοιχη για τα iPhone 5S και iPhone 5.

H Αpple συγκεκριμένα ανέφερε:

«H ζήτηση για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι φανταστική σημειώνοντας ρεκόρ προπαραγγελιών μέσα σε μια νύχτα».

Πάρα το γεγονός πως η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τον ακριβή αριθμό, μπορούμε να υπολογίσουμε πως αυτός ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις του iPhone 5 τις πρώτες 24 ώρες όταν και η Apple είχε κάνει πάλι την συσκευή διαθέσιμη με προπαραγγελία.

Ο πάροχος AT&T ανέφερε και αυτός με την σειρά του εκατοντάδες χιλιάδες προπαραγγελίες των iPhone 6 μέσα σε λίγες ώρες αναφέροντας πως ο αριθμός ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του iPhone που ήταν πριν δύο χρόνια.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν μόλις το πρώτο 24ωρο από το άνοιγμα των προπαραγγελιών και μέσα σε λίγες ώρες. Μέχρι και την επίσημη διάθεση των συσκευών στις 19 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο κύμα χωρών, όλοι περιμένουν πως τα νούμερα θα αυξηθούν γεωμετρικά με τα δύο νέα iPhones να καταρρίπτουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ ζήτησης και πωλήσεων.

Πηγή: appleworldhellas.com