Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Ροκάρετε» με συσκευές Android

«Ροκάρετε» με συσκευές Android

Ψηφιακή μέθοδος σύνδεσης ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου με tablet

Καλά τα νέα για τους ερασιτέχνες λάτρεις της ηλεκτρικής κιθάρας, καθώς πλέον μπορούν να συνδέουν το αγαπημένο τους μουσικό όργανο με φορητή συσκευή Android.

Το iRig HD της IK Multimedia, είναι πλέον διαθέσιμο και για το Android και μάλιστα αποτελεί την πρώτη ψηφιακή μέθοδο σύνδεσης κιθάρας για το λογισμικό της Google. Η ειδική συσκευή δεν απαιτεί ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος και διαθέτει μετατροπέα 24-bit/48 kHz A/D .

Η συσκευή διαθέτει υποδοχές, για να συνδέσουμε την κιθάρα, τη φορητή συσκευή μας, καθώς και ακουστικά ή ηχεία.

Το iRig HD-A μπορεί να συνδυαστεί με το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που ακούει στο όνομα AmpliTube που κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: πλήρης, δωρεάν και «LE», με την τελευταία να διαθέτει μερικά εξτρά καλούδια.

Προς το παρόν, η νέα ψηφιακή συσκευή για ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο, όπως επίσης και η εφαρμογή, υποστηρίζονται μόνο από τις τελευταίες συσκευές της Samsung, όπως τα Galaxy Note 4 and Note Edge.

Ωστόσο, δεδομένου του ενδιαφέροντος της Samsung να προωθήσει το δικό της σύστημα επαγγελματικού ήχου (που περιλαμβάνει και μια δωρεάν εφαρμογή στούντιο), είναι πιθανόν το iRig HD-A να γίνει συμβατό στο μέλλον με περισσότερες συσκευές.

Το iRig HD-A κοστίζει στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού 100 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr