Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Ρονάλντο: Ανυπομονώ να παίξω αντίπαλος με τον Ρούνεϊ

Ρονάλντο: Ανυπομονώ να παίξω αντίπαλος με τον Ρούνεϊ

Είναι ακόμα πολύ σημαντικός για την Αγγλία, τόνισε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Ο Ρονάλντο και ο Ρούνεϊ, πέρασαν πέντε χρόνια μαζί, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2004 ως το 2009, κερδίζοντας πολλά τρόπαια όπως το πρωτάθλημα Αγγλίας και το Champions league.

Οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε κορυφαία τουρνουά.

Το ένα ήταν το 2004, όπου η Πορτογαλία του Ρονάλντο κέρδισε στα πέναλτι, στον προημιτελικό του Euro κόντρα στην Αγγλία. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ρούνεϊ έσπασε το πόδι του.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πάλι στο παγκόσμιο κύπελλο του 2006 στην Γερμανία. Η Πορτογαλία κατάφερε να προκριθεί πάλι στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Ρούνεϊ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στον Ρικάρντο Καρβάλιο.

Ο αρχηγός την ομάδας της Πορτογαλίας ανυπομονεί για μία Τρίτη συνάντιση των δύο πλευρών στο Euro της Γαλλίας.

«Ένα παιχνίδι με την Αγγλία θα είναι πολύ συναισθηματικό για μένα εξ αιτίας του Γουέιν Ρούνεϊ. Είναι πλέον αρχηγός και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη», είπε ο Ρονάλντο σε δηλώσεις του στην «Sunday Mirror».

«Ήμουν πεπεισμένος πως κάποια στιγμή θα γίνει το αστέρι και ο αρχηγός της ομάδας. Είναι ο ιδανικός ρόλος για αυτόν, μετά την εποχή το Μπέκαμ και του Τέρι».

«Για μένα, ο χαρακτήρας και η περηφάνια του Ρούνεϊ, είναι μοναδική. Είναι ακόμα πολύ σημαντικός για την Αγγλία».

«Η Αγγλία κατά τη γνώμη μου, έχει πάντα πιθανότητες να πάει καλά στα μεγάλα τουρνουά. Αυτή τη φορά πάει στην Γαλλία με νέους παίκτες που έχουν μέλλον. Η χημεία και το ομαδικό πνεύμα φαίνονται θετικά», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος σταρ.

«Ο Χάρι Κέιν και ο Τζέιμι Βάρντι, έχουν σκοράρει πολλές φορές την φετινή σεζόν η οποία ήταν γεμάτη επιτυχίες».

Πηγή: sport-fm.gr