Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Rust – Άλεκ Μπάλντουιν: «Λύγισε» μιλώντας στον Τζορτζ Στεφανόπουλος -«Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη» [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «λύγισε» κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, αναφερόμενος στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», που αποδείχθηκαν μοιραία για τη Χαλίνα Χάτσινς.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν υποστήριξε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC, σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ότι «δεν είχε ιδέα» πως μια αληθινή σφαίρα έφτασε στο πλατό της ταινίας αλλά και ότι «δεν πάτησε τη σκανδάλη» στο όπλο που σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε ένα άλλο.

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα του πατούσα τη σκανδάλη, ποτέ», είπε ο Μπάλντουιν, στη συνέντευξή του η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη στο ABC.

«Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να υπήρχε εκεί», εξήγησε από την πλευρά του.

Μήνυση κατά του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, από τον ηλεκτρολόγο της ταινίας

Άλεκ Μπάλντουιν: Προτείνει αστυνομικοί να εποπτεύουν την ασφάλεια των όπλων στα πλατό

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Οκτωβρίου, ο Άλεκ Μπάλντουιν κρατούσε ένα περίστροφο κατά τη διάρκεια μιας πρόβας τζενεράλε για το γουέστερν στο Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, όταν η Χάλινα Χάτσινς ενώ τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Τζόελ Σόουζα.

«Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Χαλίνα δεν είναι εδώ»

Στη συνέντευξη στο ABC, ο Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος πρωταγωνιστούσε και ήταν συμπαραγωγός της ταινίας, μίλησε για το τι συνέβη στο πλατό εκείνη τη μοιραία μέρα, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα λόγο να υποψιάζεται ότι μια ζωντανή σφαίρα θα μπορούσε να είναι στο όπλο.

«Σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει… Ήταν κάποια που αγαπήθηκε από όλους όσοι δούλεψαν μαζί της και άρεσε η δουλειά της, τη θαύμαζαν. Θέλω να πω, ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, δεν μου φαίνεται αληθινό», δήλωσε ο Μπάλντουιν.

Ακολουθεί το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν:


Πηγή