Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές στην Πάτρα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές στην Πάτρα

Είχαν διαρρήξει εργοστάσια και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Για κλοπές σε εργοστάσια που λειτουργούν στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, καθώς και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, κατηγορούνται δύο άτομα, ηλικίας 35 και 23 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Επίσης, η Αστυνομία αναζητά για τις ίδιες υποθέσεις έναν 24χρονο, ο οποίος είναι αδελφός του 35χρονου συλληφθέντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 6 Αυγούστου οι τρεις δράστες πήγαν με φορτηγό σε εργοτάξιο εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, και αφού διέρρηξαν την είσοδο της περίφραξης, αφαίρεσαν ειδικά κομμάτια χυτοσιδήρου, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. Την επόμενη ημέρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 35χρονος με τον 23χρονο και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες είχαν αφαιρέσει στις αρχές Αυγούστου από χώρο του Ανοικτού Πανεπιστημίου καλώδια ηλεκτρικής εγκατάστασης, συνολικής αξίας 24.000 ευρώ.

Επίσης, στις αρχές Ιουλίου είχαν αφαιρέσει από εταιρεία μεταλλικών κατασκευών, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, έναν τόνο ανοξείδωτα μέταλλα, αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια στον ανακριτή Πατρών, όπου απολογήθηκαν.

Μετά τις απολογίες κρίθηκε προφυλακιστέος ο 35χρονος, ενώ ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση