Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Smartphone με σχεδιασμό άλλης δεκαετίας

Smartphone με σχεδιασμό άλλης δεκαετίας

Η LG κάνει στροφή στην παράδοση στοχεύοντας μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες

Στροφή στην… παράδοση φαίνεται πως κάνουν οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, αφού μετά τη Samsung, τώρα και η LG ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone με clamshell σχεδιασμό.

Το LG Wine Smart, όπως ονομάζεται, αν και πρόκειται για smartphone διαθέτει ένα σώμα που παραπέμπει σε προηγούμενης δεκαετίας, καθώς για να αποκαλύψουμε την οθόνη, πρέπει να ανοίξουμε τη συσκευή σαν κοχύλι. Κάτω από την οθόνη, φιλοξενείται ένα πλήρες πληκτρολόγιο.

Εάν εξαιρέσουμε την 3,5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 320×480, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν δείχνουν ιδιαίτερα άσχημα: Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz με 1GB RAM, καθώς και εσωτερική μνήμη 4GB που όμως επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας. Η κάμερα 8 megapixel συνοδεύεται από ένα LED φλας, ενώ η συσκευή τρέχει Android 4.4 KitKat.

Η κορεατική εταιρεία στοχεύει τους γηραιότερους χρήστες με τη συγκεκριμένη συσκευή η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στη Νότια Κορέα μέσα στις επόμενες μέρες. Άγνωστο παραμένει αν το Wine Smart θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρας, πράγμα μάλλον απίθανο.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr