Πέμπτη , 22 Φεβρουάριος 2024
Στα μέσα Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 6

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 6

Θα συνοδεύεται από το ολοκληρωμένο iOS 8

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη παρουσίαση νέου hardware και software για το 2014.

Η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει το Keynote της για τα μέσα Σεπτεμβρίου όπου και θα μας παρουσιάσει το iPhone 6 καθώς και το ολοκληρωμένο iOS 8.

Πιο πιθανές ημερομηνίες παρουσιάζονται αυτές της 2ης και 3ης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, αλλά υπάρχουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που ίσως δώσουν ακόμη και μια μικρή παράταση. Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω event θα έχουμε την παρουσίαση του iPhone 6 με μια οθόνη 4,7 ιντσών, αλλά παραμένει αβέβαιο το γεγονός αν το μεγαλύτερο 5,5 ιντσών θα παρουσιαστεί παράλληλα. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλα τα εσωτερικά τεστ, αλλά έχει ετοιμαστεί και η γραμμή παραγωγής.

Παράλληλα, η Apple δουλεύει πυρετωδώς έτσι ώστε να ολοκληρώσει και το iOS 8 το λογισμικό δηλαδή που θα βρίσκεται εγκατεστημένο στο iPhone 6. Τα πλάνα θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει την 5η και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία beta στους προγραμματιστές της τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου.

Η Golden Master έκδοση γνωστή και ως GM του iOS 8 θα ολοκληρωθεί είτε στο τέλος Αυγούστου ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου έτσι ώστε οι πάροχοι να προλάβουν να κάνουν τα δικά τους τεστ.

Πηγή: appleworldhellas.com