Δευτέρα , 26 Οκτώβριος 2020
Στον «αέρα» το iOS 8

Στον «αέρα» το iOS 8

Με προβλήματα έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση του λογισμικού της Apple

Αντιμέτωποι με δύο προβλήματα βρίσκονται πολλοί χρήστες συσκευών της Apple που προσπαθούν σήμερα να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους στο νέο iOS 8.

Το πρώτο είναι μάλλον αναμενόμενο: Εκατομμύρια άνθρωποι σπεύδουν ταυτόχρονα να κατεβάσουν το νέο λογισμικό, με αποτέλεσμα οι servers της Apple να υπερφορτώνονται και πολλοί χρήστες να λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος – μην αγχώνεστε, δε σημαίνει ότι δε θα αποκτήσετε ποτέ το iOS 8, απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω.

Το δεύτερο είναι διαφορετικής φύσεως: Αν και το μέγεθος της νέας ενημέρωσης είναι μόλις 1,1 GB, μπορεί οι χρήστες συσκευών της Apple να χρειαστούν ως και 5 GB ελεύθερο χώρο για να μπορέσει να εγκατασταθεί το iOS 8, για τεχνικούς λόγους. Που σημαίνει ότι ορισμένοι θα αναγκαστούν να περάσουν από… σκούπα όλες τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τα υπόλοιπα αρχεία τους για να κατεβάσουν το iOS 8 – αν και φυσικά θα μπορέσουν μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης να τα επαναφέρουν συγχρονίζοντας τα προγράμματά τους ξανά με το iTunes.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr