Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026
Στρέμματα πευκοδάσους κάηκαν στην Παλαιά Επίδαυρο

Στρέμματα πευκοδάσους κάηκαν στην Παλαιά Επίδαυρο

Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή

Αρκετά στρέμματα πευκοδάσους έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 3.25 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες έχουν ουσιαστικά θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά και δεν υπάρχει ενεργή εστία. Ωστόσο συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την πλήρη κατάσβεσή της.

Στη «μάχη» με τις φλόγες συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 38 άτομα πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής, ενώ μέχρι πριν από λίγο έκαναν ρίψεις νερού 3 καναντέρ.

Η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές ή αρχαιολογικούς χώρους, αλλά ωστόσο, έχει κάψει αρκετά στρέμματα πευκοδάσους.

Πηγή: newsbeast.gr

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Αφήστε μια απάντηση

Daily-News.GR