Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023
Τα καλύτερα παιχνίδια για iOS και Android συσκευές

Τα καλύτερα παιχνίδια για iOS και Android συσκευές

Για να περνά πιο ευχάριστα η ώρα

Πέρα από επαγγελματικά «εργαλεία», οι «έξυπνες» συσκευές λειτουργούν πολλές φορές και ως ένας οικιακός «διασκεδαστής», προσφέροντας στους χρήστες την ευκαιρία να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τα κέφια και το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για συσκευές iOS και Android, που θα σας βοηθήσουν να περνά πιο ευχάριστα η ώρα σας, όταν έχετε ανάγκη να «ξεφύγετε» από τις υποχρεώσεις ή απλά για να «σκοτώσετε» την ώρα σας, όταν δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε!

1. Broken Age

Μια εντυπωσιακή ιστορία φαντασίας, από το θρυλικό προγραμματιστή παιχνιδιών Tim Schafer. Στο «Broken Age» θα ακούσετε τις φωνές των Elijah Wood και Jack Black, θα απολαύσετε ένα ορχηστρικό soundtrack, υπέροχα γραφικά και την ιστορία των εφήβων Vella και Shay, που ζουν σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Καθώς παρακολουθείτε τις ιστορίες τους, μπορείτε να «μεταβείτε» από τον ένα κόσμο στον άλλον και από τον ένα χαρακτήρα στον άλλον.

Τιμή: $9.99 (διαθέσιμο μόνο για iPad)

2. TimbermanΈνα γρήγορο παιχνίδι arcade, όπου ο χρόνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όσο πιο γρήγορα κόβει ο χρήστης, τόσο πιο γρήγορα περνά στα επόμενα επίπεδα και τόσο πιο πολύ ώρα παραμένει «ζωντανός» ο χαρακτήρας του. Προσοχή στα… κλαδιά των δέντρων!

Τιμή: Δωρεάν (iOS, Android)

3. Badland

Ένα βραβευμένο παιχνίδι δράσης με εντυπωσιακά γραφικά. Σκοπός στο παιχνίδι αυτό είναι να οδηγήσεις το χαρακτήρα μέσα από «περίεργα» περιβάλλοντα και να υπερπηδήσεις τα εμπόδια και τις προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά σου.

Τιμή:
$3.99 (iOS), Δωρεάν (Android)

4. Threes

Ένα απλό, αλλά «εθιστικό» παιχνίδι. Στόχος… άθροισμα τρία ή πολλαπλάσιο του τρία.

Τιμή: $1.99 (iOS, Android)

5. Minecraft – Pocket Edition

Το καλύτερο παιχνίδι για επίδοξους… αρχιτέκτονες. Στο «Minecraft» μπορείς να «χτίσεις» το δικό σου κόσμο, όπως υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου.

Τιμή:
$6.99 (iOS, Android)

6. The Walking Dead: The Game

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα διαδραστικό βιβλίο κόμικς, ωστόσο ο χρήστης αποφασίζει πώς εξελίσσεται η ιστορία.

Τιμή: Δωρεάν (iOS, Android)

Πηγή: newsbeast.gr