Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

To Tranquini καθιερώνει την Ημέρα Χαλάρωσης και Θετικής Διάθεσης

Το Tranquini® συμβάλλει θετικά στην προσπάθεια να δει ο κόσμος διαφορετικά και πιο αισιόδοξα τη ζωή του, ξεπερνώντας το άγχος και τις αγωνίες της απαιτητικής καθημερινότητας.

Με την ιδιότητα του φυσικού χαλαρωτικού ποτού, το Tranquini® ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία και να αποδεσμευθούν από όσα τους βαραίνουν, καθιερώνοντας ως Ημέρα Χαλάρωσης και Θετικής Διάθεσης την 12η Μαΐου 2017.

«Οτιδήποτε κι αν κάνετε εκείνη την ημέρα, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε όλα εκείνα τα μικρά και απλά που σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο. Υιοθετώντας αυτή τη στάση στη ζωή, θα έχετε μεγαλύτερη συγκέντρωση και καλύτερη απόδοση στην καθημερινότητά σας».

Τη συγκεκριμένη ημέρα, το Tranquini® ενθαρρύνει τον κόσμο να γιορτάσει μαζί του και να δει τη ρουτίνα του με διαφορετικό μάτι, ώστε να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής του συνολικά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αφήσουμε όλοι τον εαυτό μας να χαλαρώσει.

Κλείνοντας τους «διακόπτες» της δουλειάς και αφήνοντας τον εαυτό μας να κάνει «επαναφορά» μέσω της κίνησης, της άσκησης ή ακόμα και του γέλιου, τον ενθαρρύνουμε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα με καθαρό μυαλό, θετική διάθεση και έχοντας επανακτήσει τον έλεγχο με έναν ήρεμο και ταυτόχρονα δυναμικό τρόπο.

Ο Ahmed Elafifi, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Χαλάρωσης του Tranquini, χαρακτηριστικά είπε: «Εδώ και πολύ καιρό στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τη σύγχρονη πραγματικότητα των ανθρώπων που θέλουν να μειώσουν τα επίπεδα του στρες και να διαχειριστούν το άγχος τους, καθώς πραγματικά πιστεύουμε στο καλό που μας περιβάλλει.

TQ_1

Παίρνοντας λίγο χρόνο για να ξεφύγουμε και επιλέγοντας να χαλαρώσουμε θετικά, μπορούμε να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας και να προσαρμοστούμε στις καθημερινές προκλήσεις με ευκολία, χάρη, ευκινησία και φυσικά με θετική διάθεση. Η Ημέρα Χαλάρωσης & Θετικής Διάθεσης – 12 Μαΐου 2017 – είναι η τέλεια ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε αυτές τις αρχές και να τις κάνουμε πράξη μαζί».

Το Tranquini®, το πρώτο relaxation drink παγκοσμίως, προσφέρει έναν υγιεινό και εύκολο τρόπο για να αποφύγετε το στρες. Περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από εκχυλίσματα βοτάνων, όπως το χαμομήλι, η λεβάντα, το μελισσόχορτο και το πράσινο τσάι που αποτελεί φυσική πηγή θεανίνης.

Αυτά τα ενεργά συστατικά έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη μείωση του άγχους, χωρίς να προκαλούν υπνηλία. Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε «τυλιγμένοι» σε αυστηρές προθεσμίες, έντονο φόρτο εργασίας ή θα «χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο» απογοητευμένοι από τους συναδέλφους σας, δοκιμάστε ένα Tranquini®, διώξτε το άγχος και επανεστιάστε σε χρόνο μηδέν.

Προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να χαλαρώσετε θετικά τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και κάθε μέρα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.tranquini.com καθώς και στα κανάλια μας στο Facebook και το Instagram.

TQ_4

Για περισσότερους πρωτότυπους τρόπους χαλάρωσης επισκεφθείτε

www.tranquini.com

facebook

Tranquini Positively Relaxed

 

instagram

tranquinipositivelyrelaxed

 

#tranquini #positivelyrelaxed

localStorage.clear();


Πηγή