Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Trend το ΠΑΣΟΚ: Πήγε στη Χ. Τρικούπη για να κάνει… γενέθλια -Η τούρτα είχε τον… πράσινο ήλιο [εικόνα]

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και… κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών! Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, από τα συνεχόμενα περιστατικά… λατρείας στον πράσινο ήλιο.

Λίγα 24ωρα πέρασαν από την καθιέρωση του ονόματος «ΠΑΣΟΚ», στην «μαρκίζα» του κόμματος του οποίου ηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης και… ο γνωστός πράσινος ήλιος αρχίζει να κάνει την επανεμφάνισή του, εντός και εκτός Ελλάδας.

Απόψε το βράδυ, ένας νεαρός επίλεξε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη! Με φόντο, φυσικά, για τις φωτογραφίες, το ιστορικό έμβλημα…

Όπως φαίνεται, ο νεαρός έφερε μαζί για να το γιορτάσει και αγαπημένα του πρόσωπα.

Άλλωστε, το πρωί της Πέμπτης, ένας φανατικός φίλος του τένις και του… ΠΑΣΟΚ σήκωσε τη γνωστή σημαία με τον ήλιο στις εξέδρες του γηπέδου τένις της Ρώμης, όπου αγωνιζόταν ο πρωταθλητής μας Στέφανος Τσιτσιπάς σε τουρνουά και μάλιστα του έφερε γούρι…

Σημαία ΠΑΣΟΚ στον αγώνα του Τσιτσιπά στη Ρώμη / Φωτογραφία: Cosmote TV
Σημαία ΠΑΣΟΚ στον αγώνα του Τσιτσιπά στη Ρώμη / Φωτογραφία: Cosmote TV

Η… χάρη του ΠΑΣΟΚ έφτασε μέχρι τη Eurovision 2022, για την ακρίβεια στους φανατικούς φίλους του κόμματος στα social media.. Κάποιοι ευφάνταστοι, έσπευσαν να παρομοιάσουν το σκηνικό πίσω από την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Το… ΠΑΣΟΚ στη σκηνή της Eurovision 2022 / Φωτογραφία: Twitter
Το… ΠΑΣΟΚ στη σκηνή της Eurovision 2022 / Φωτογραφία: Twitter

«Το όνομα ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά trend» λένε περιχαρείς κομματικές πηγές της Χ. Τρικούπη.


Πηγή