Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τρίτη η ημέρα «κλειδί» για το iPhone 6

Τρίτη η ημέρα «κλειδί» για το iPhone 6

Νέες πληροφορίες θέλουν τα αποκαλυπτήρια στις 16 Σεπτεμβρίου και την κυκλοφορία στις 14 Οκτωβρίου

H Τρίτη ίσως είναι τελικά η μέρα του iPhone 6 μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα του Macrumors, η Apple έχει ήδη οριοθετήσει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου ως μια ημερομηνία που αναμένει τα Apple Stores της να έχουν υπερβολικό κόσμο καθώς και την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα αυτού.

Σύμφωνα με πηγές που φέρεται να έρχονται από άτομο που είχε πρόσβαση σε πρόσφατη συνάντηση στελεχών των Apple Stores η 14η Οκτωβρίου χαρακτηρίστηκε μια «immense» μέρα για την Apple αλλά και για τα κατάστημα της.

Μέχρι στιγμής όλες οι αναφορές και διαρροές έδειχναν το μήνα Σεπτέμβριο ως τον πιο πιθανό για την παρουσίαση του iPhone 6 και του iOS 8 ενώ εν συνεχεία τον Οκτώβριο αναμένουμε ένα δεύτερο event με την παρουσίαση των iWatch, OS X Yosemite, νέων iPads, και νέων Macs.

Με βάση τα παραπάνω η Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου φέρεται ως η πιο πιθανή ημερομηνία για να μάς παρουσιάσει η Apple το iPhone 6, ειδικά μιας και η εταιρεία αρέσκεται στο να κάνει παρουσιάσεις αυτή την ημέρα.

Όσο αναφορά τώρα την επίσημη διάθεση της συσκευής αν η Apple τελικά και εκεί επιλέξει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, τότε αν αυτό επαληθευτεί, θα αποτελέσει μια αλλαγή, μιας και η Apple τα προηγούμενα χρόνια λάνσαρε νέες iPhone συσκευές τις Παρασκευές.

Το άρθρο πάνω σε αυτό αναφέρει πως ίσως αυτή η αλλαγή να οφείλετε στη μεγάλη ζήτηση που αναμένεται να έχει η συσκευή και που θα ωθήσει την Apple να ξεκινήσει τη διάθεσή της νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πάρα στο τέλος της όπως έκανε μέχρι και σήμερα.

Ακόμη παραμένει άγνωστο, αν στην επίσημη διάθεση του iPhone 6 στην αγορά τον Οκτώβριο θα έχουμε την εμφάνιση τόσο του 4.7 ιντσών μοντέλου, αλλά και αυτού των 5.5 ιντσών, μιας και πρόσφατες φήμες θέλουν την Apple εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή να λανσάρει τη μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 6 ακόμη και μέσα στο 2015.

Πηγή: appleworldhellas.com