Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ρίου για τον παιδίατρο Ανδρέα Ηλιάδη μετά το ατύχημα με ποδήλατο

Εξιτήριο έλαβε το απόγευμα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου ο παιδίατρος και εντατικολόγος του νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης.

O γνωστός παιδίατρος ενεπλάκη τις προηγούμενες ημέρες σε σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας, στο ύψος του ΚΤΕΛ, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα λαρυγγικού οστού.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης θα υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε λαρυγγοσκόπηση και οι θεράποντες γιατροί θα αποφασίσουν τον τρόπο της μετανοσοκομειακής του αντιμετώπισης.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR