Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Ο Μάικλ Μουρ εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ για να αφήσει ένα μήνυμα

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ακτιβιστής Μάικλ Μουρ βρέθηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, έξω από τον Trump Tower στο Μανχάταν, το Σάββατο.

Ο Μουρ μπήκε μάλιστα στο κτίριο αποφασισμένος να συναντήσει τον νέο πρόεδρο.

Θέλω να δω εάν μπορώ να μπω στον Trump Tower, να πάρω τις κυλιόμενες σκάλες και να τον συναντήσω, είπε, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι, δεν θα ήθελε να τον πετάξει έξω η αστυνομία.

Πράγματι κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον 4ο όροφο μέχρι η Μυστική Αστυνομία να τον απομακρύνει.

Αργότερα ο ίδιος έγραψε στο Twitter ότι άφησε ένα μήνυμα στους πράκτορες προκειμένου να το μεταφέρουν στον Τραμπ: «Έχασες. Φύγε», εννοώντας ότι πήρε τις λιγότερες ψήφους και κέρδισε μόνο λόγω του εκλογικού συστήματος στις ΗΠΑ.

Επιπλέον άφησε στο θυρωρείο το εξής σημείωμα: Κύριε Τραμπ είμαι εδώ. Θέλω να σου μιλήσω. Μάικλ Μουρ.

Moore1 Moore2 Moore4


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

«Για άθεος τα λέει πολύ ωραία ο άτιμος»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στο …

Daily-News.GR