Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Μάνη

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Κοκκάλα του δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα, δεν χρειάστηκε να εκκενωθούν οι οικισμοί Νυμφίο και Κοκκάλα, αλλά για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν για λίγο οι ένοικοι δύο ξενοδοχείων που λειτουργούν στην περιοχή.

Όμως, όπως ανέφερε στην συνέχεια η αντιπεριφερειάρχης, έπειτα από λίγη ώρα οι ένοικοι των ξενοδοχείων επέστρεψαν στα δωμάτιά τους.

Ερωτηθείσα για το μέτωπο της φωτιάς, η Αδαμαντία Τζανετέα δήλωσε ότι είναι αντιμετωπίσιμο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

«Για άθεος τα λέει πολύ ωραία ο άτιμος»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στο …

Daily-News.GR