Πέμπτη , 8 Μάιος 2025

Το 2% του ΑΕΠ σημείο εκκίνησης για δανειστές και κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών και σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα με γνώση των διαπραγματεύσεων, ως σημείο εκκίνησης για τις διαρθρωτικές κινήσεις λαμβάνεται το ύψος του 2% του ΑΕΠ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Άρα, κατά τον ίδιο παράγοντα, αυτό μπορεί να μειωθεί στη συνέχεια της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα επίσης με τον συγκεκριμένο παράγοντα, «όποιος και εάν είναι ο αριθμός, ισχύει και για τα καλά και για τα κακά μέτρα».


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κτηματολογικά γραφεία: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα» -Κυρανάκης: Οι πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς

Σε εννέα συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. για δωροδοκίες-δωροληψίες σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής. Κατά …

Daily-News.GR