Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Τουρκία: Η βιομηχανία της χώρας πατάει γκάζι – Ετοιμάζουν τα πρώτα τους ιπτάμενα αυτοκίνητα [βίντεο]

Να καταστεί ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των ιπτάμενων αυτοκινήτων επιδιώκει η Τουρκία, με εμπνευστή τον γαμπρό του Ερντογάν που έχει εξελίξει ένα πρωτοποριακό όχημα.

Δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του αυτοκινήτου πραγματοποιεί η Τουρκία, η οποία ήδη έχει ενδώσει στην ηλεκτρική κινητικότητα, με το επικείμενο λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της εγχώριας κοινοπραξίας TOGG.

Η ηλεκτροκίνηση, ωστόσο, δεν αποτελεί το μοναδικό πεδίο δράσης της γειτονικής χώρας, με την τελευταία να έχει μαξιμαλιστικές επιδιώξεις και σε έναν ακόμα τομέα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο carandmotor.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Νέες μαζικές διαδηλώσεις στη Μαδρίτη για τη στεγαστική κρίση και την προστασία από τις εξώσεις

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στη Μαδρίτη ζήτησαν, για ακόμα μία φορά, μέτρα για την αντιμετώπιση της …

Daily-News.GR