Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026
Κορονοϊός: Δεν ακυρώνει ο Τραμπ το εθνικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Τραμπ: «Δεν θα πληρώσουμε εμείς για την ασφάλεια του Χάρι και της Μέγκαν»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να πληρώσει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι το ζεύγος, «τώρα έφυγε από τον Καναδά για τις ΗΠΑ», πρόσθετοντας: «Οι ΗΠΑ, ωστόσο, δεν θα πληρώσουν για την ασφάλειά τους. Εκείνοι πρέπει να πληρώσουν!».

Τον Ιανουάριο ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι αποποιούνται τις υποχρεώσεις τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και θα εργαστούν για να εξασφαλίσουν μόνοι τους τα εισοδήματά τους.




Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες -Σε ποιες περιοχές αναμένεται να βρέξει

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες …

Daily-News.GR