Πέμπτη , 26 Ιούνιος 2025

Τραμπ: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν συνομιλίες με το Ιράν -«Θα μπορούσε να αρχίσει ξανά» είπε για τον πόλεμο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν συνομιλίες με το Ιράν «την ερχόμενη εβδομάδα», κάνοντας λόγο για πιθανή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

«Θα μιλήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα με το Ιράν, θα μπορούσαμε να υπογράψουμε μια συμφωνία, δεν ξέρω», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο τέλος της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη.

Ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι το Ισραήλ και το Ιράν έχουν κουραστεί αλλά η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών θα μπορούσε να αρχίσει ξανά.

«Ασχολήθηκα και με τους δύο και είναι και οι δύο κουρασμένοι, εξαντλημένοι… και μπορεί να αρχίσει ξανά; Υποθέτω κάποια μέρα, μπορεί. Θα μπορούσε να αρχίσει σύντομα», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κολομβία: Οκτώ νεκροί και πέντε τραυματίες από κατολίσθηση στην πόλη Μπέγιο

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σήμερα, από κατολίσθηση που …

Daily-News.GR