Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Χίος: Σοβαρά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή -Φούσκωσαν χείμαρροι, απομακρύνθηκαν οικογένειες από χωριό

Καταρρακτώδης ήταν η βροχή που έπεσε τη νύχτα στη Χίο με πολλά προβλήματα κυρίως στον Κάμπο και στην περιοχή της Λευκωνιάς, νοτιότερα του αεροδρομίου.

Η ορμή του νερού ήταν τόσο μεγάλη ώστε δημιουργήθηκαν χείμαρροι μέσα στο χωριό Θυμιανά, φούσκωσαν σαν ποτάμι, με αποτέλεσμα από τα μεσάνυχτα να γίνονται προσπάθειες απομάκρυνσης οικογενειών από τα σπίτια τους, από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δυνάμεις επιχειρούν σε πολλές περιοχές, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην περιοχή του Βροντάδου, όπου έχουν δεχτεί κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η βροχή θα συνεχιστεί σήμερα με μικρότερη ένταση.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR