Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Χριστουγεννιάτικο bazaar για καλό σκοπό το Σάββατο στο Arbo

Χριστουγεννιάτικο bazaar με δράσεις για τα παιδιά, ανταλλακτικό παζάρι ρούχων αλλά και συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Δημητρίου διοργανώνει το Σάββατο το Arbo Family Activities House.

Όσοι βρεθούν το Σάββατο στο Arbo μπορούν να ανταλλάξουν ρούχα και παπούτσια των παιδιών τους, που πιθανώς δεν τους κάνουν, με άλλα, που θα βρουν στο bazaar, φέρνοντας μαζί τους και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Το Arbo στηρίζει την ανταλλαγή και την επανάχρηση και όσοι βρεθούν στο bazaar στηρίζουν έναν καλό σκοπό, καθώς τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα υπάρχουν δράσεις για τα παιδιά (χριστουγεννιάτικες κατασκευές, Facepainting), ενώ στις 12:00 ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς θα παρουσιάσει την παράσταση θεάτρου σκιών «Η Καραγκιοζούπολη».

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Παιδικών Ρούχων με αντίτιμο τρόφιμα μακράς διάρκειας διοργανώνεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Arbo Family Activities House
Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος (κοντά στο μετρό της Δάφνης)
Τηλ. Επικοινωνίας 211 1111 535

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή