Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κυκλοφόρησε το trailer για τη ζωή του Conor McGregor

Η σειρά που θα κάνει μέχρι και τον Hasbulla να στηθεί στο Netflix.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που θα κάνει τον Hasbulla να βγάλει αφρούς. Μία ημέρα μετά τη σύλληψή του, το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη σειρά του Conor McGregor. Θα ονομάζεται «McGregor Forever» και αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα στις 17 Μαΐου.

Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρωθεί στη ζωή του super star του UFC και θα βγάλει στο προσκήνιο άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του. Ο ίδιος ο Ιρλανδός είναι εκτελεστικός παραγωγός σε αυτό το project θέλοντας να δώσει στους fans μία πρωτοφανή πρόσβαση στη ζωή και τη νοοτροπία του. Στην παραγωγοί ωστόσο βρίσκονται και οι Meghan Geier, Victor Buhler και Ashley Reese. Σκηνοθέτες είναι οι Gotham Chopra και Darragh McCarthy.

 

Που βρίσκεται τώρα ο McGregor;

Για την ιστορία, ο McGregor βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Las Vegas για γυρίσματα του The Ultimate Fighter, το ριάλιτι του UFC που φέρνει αντιμέτωπους δύο αντίπαλους προπονητές πριν αναμετρηθούν στο οκτάγωνο. Ο McGregor θα προπονεί απέναντι στον Michael Chandler, πρώην πρωταθλητή του Bellator και κορυφαίο διεκδικητή στην κατηγορία ελαφρών βαρών του UFC.

Οι δύο τους αναμένεται να αγωνιστούν αργότερα φέτος σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να είναι μέχρι και για τίτλο, ανάλογα με την έκβαση του επερχόμενου αγώνα μεταξύ του πρωταθλητή Charles Oliveira και του Poirier.


Πηγή