Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Οι άχαστες σειρές του Disney+ που θα σε «κολλήσουν» στην οθόνη

Το ρολόι δείχνει περίπου 12 τα μεσάνυχτα και εσύ παρακολουθείς με αγωνία το 10ο επεισόδιο της έβδομης σεζόν της σειράς που δεν λέει να φύγει από το μυαλό σου εδώ και δύο εβδομάδες. Τι και αν απόψε είπες ότι θα δεις μόνο ένα επεισόδιο; Ο πειρασμός ήταν μεγάλος και ευτυχώς, αύριο είναι Σάββατο.

Πώς να το κάνουμε; Η παρακολούθηση σειρών είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες πολλών και σπάνια μπορείς να σταματήσεις με την πρώτη. Είναι συντροφιά τις ημέρες που θα ήθελες παρέα, είναι διασκέδαση και συγκίνηση -όσο και να μην παραδέχεσαι την επιρροή που έχουν πάνω σου πολλές σειρές- και συχνά είναι και ταύτιση με τον πρωταγωνιστή.

Το ερώτημα είναι όμως το εξής; Τι γίνεται όταν η αγαπημένη σου σειρά, εκείνη για την οποία ανυπομονείς να επιστρέφεις κάθε μέρα στο σπίτι, τελειώνει; Τι συμβαίνει όταν δεν ξέρεις πώς και με τι να συνεχίσεις το binge-watching; Μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις την επόμενη binge-able σειρά που θα παρακολουθήσεις στο Disney+.

 

Η «κρίσιμη» επιλογή για την επόμενη bingewatching εμπειρία σου

Αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι η binge-able σειρά με την οποία θα «κολλήσεις», τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ανοίξεις την πλατφόρμα του Disney+ και να περιηγηθείς σε αυτήν.

Ακόμα και αν οι κολλητοί σου έχουν ως μότο της παρέας σας το «οι άντρες δεν κλαίνε» – χιουμοριστικά πάντα- στην αγαπημένη πλατφόρμα θα βρεις κωμικές και δραματικές σειρές που θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια ή θα σε συγκινήσουν.

Ιδού, λοιπόν, τρεις από τις (πολλές) αγαπημένες μας binge-able σειρές που θα βρεις στο Disney+ και σίγουρα θα αποτελέσουν επιλογές σου για τα Friday night σου -και όχι μόνο.

 

Modern Family ή αλλιώς η σημασία της comfort TV

Το «Modern Family» είναι μία κωμική σειρά που σου δίνει μία ξεχωριστή αίσθηση, αφού προβλήθηκε για 11 χρόνια και σε αυτήν βλέπεις τους ηθοποιούς να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια σου. Από το 2009 μέσα από τους 11 κύκλους του (θα τους βρεις όλους στο Disney+) ακολουθεί τη ζωή του Τζέι Πρίτσετ και της οικογένειάς του, οι οποίοι κατοικούν στο Λος Άντζελες. Και ναι, είναι από τις πιο comfort σειρές που θα δεις. Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις αυτήν την περίπλοκη, αλλά αξιαγάπητη σύγχρονη οικογένεια;

 

 

Family Guy και η πιο ιδιαίτερη οικογένεια σε περιμένει να τη γνωρίσεις

Αν αγαπάς τις σειρές animation, αλλά θέλεις και λίγο ενήλικο χιούμορ, τότε πρέπει να δεις το «Family Guy». Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων παρουσιάζει τις περιπέτειες της ιδιαίτερης οικογένειας Γκρίφιν με τον αξιαγάπητο, αδαή Πίτερ, τη σύζυγό του Λόις και τα τρία παιδιά τους και λαμβάνει χώρα στο Κουαχόγκ του Ρόουντ Άιλαντ. Ξεκινώντας από το 1999, η σειρά μετρά 22 κύκλους και έχει προταθεί ήδη 70 φορές για βράβευση. Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν αναζητάς μία κωμική σειρά για ατέλειωτο binge-watching τον χειμώνα, μόλις τη βρήκες στο Disney+.

 

 disney2

 

Όταν η διασκέδαση και η αποφασιστικότητα γίνονται ένα στο Blackish

Αν λατρεύεις τη δράση, αλλά πάντα θέλεις και κάτι να σε κάνει να γελάς, το «Black-ish» του Kenya Barris είναι η κωμωδία που θα απογειώσει τη binge-watching εμπειρία σου. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Τζόνσον, καθώς ρίχνει μία διασκεδαστική αλλά τολμηρή ματιά στην αποφασιστικότητα ενός άντρα να καλλιεργήσει την αίσθηση πολιτιστικής ταυτότητας στην οικογένειά του μέσα από 8 κύκλους που θα βρεις στο Disney+.

 

disney3

 

Υπάρχουν μερικές σειρές που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για να αναβαθμίσουν τη binge- watching εμπειρία σου και εσύ δεν έχεις παρά να τις ανακαλύψεις στο Disney+. Από το «How I Met Your Mother» και το «Grey’s Anatomy» μέχρι το «Station 19», το «9-1-1» και πολλές ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι το Disney+ έχει κωμωδία, έχει δράμα, έχει ανεπανάληπτες στιγμές, θρυλικές ατάκες και πρωτότυπο περιεχόμενο. Όλα όσα, δηλαδή, χρειάζεσαι για να απολαύσεις την πιο binge-able εμπειρία.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel,Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo Disney+ στο www.disneyplus.com


Πηγή