Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Οι αυθεντικοί Shaolin έρχονται και στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας!

Ζήστε μια παράσταση αφιερωμένη στη δύναμη της Θέλησης!

«Ο καλός δάσκαλος σου ανοίγει την πόρτα, αλλά σε αφήνει να μπεις μόνος σου μέσα..»

 

Οι αυθεντικοί Σαολίν γιορτάζουν 30 χρόνια σε περιοδείες σε όλο τον κόσμο και έρχονται στην Ευρώπη από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Αμέσως μετά την Βιέννη θα βρίσκονται την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Αθήνα και θα δώσουν μια εντυπωσιακή παράσταση στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Πετάνε στον αέρα, εντυπωσιάζουν με τα σπαθιά τους, σπάνε πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, ακουμπάνε τα σώματά τους πάνω σε λόγχες και όλα αυτά σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά με εντυπωσιακές προβολές!

 

 

Η αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν ταξιδεύει και πάλι από τον ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσει άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά του!

Τις μυστικιστικές δυνάμεις των μοναχών Σαολίν έχουν ήδη θαυμάσει περισσότεροι από Τριάντα εκατομμύρια θεατές στις πέντε ηπείρους και σε περισσότερες από 20.000 παραστάσεις και αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές!

Η μοναδική αυτή παράσταση μας οδηγεί στον μυστηριώδη κόσμο των μοναχών Σαολίν και του Ζεν Βουδισμού. Αφηγείται την ιστορία του ναού, δείχνει την εκπαίδευση των μοναχών σε εντυπωσιακές εικόνες, που γυρίστηκαν στο ιερό βουνό Σονγκ Σαν και στον αρχικό ναό, και ακολουθεί τα βήματα του ιδρυτή του Ζεν, Μποντιντάρμα.

20 δάσκαλοι και σαμί (μαθητές), με επικεφαλής τον 75χρονο δάσκαλό τους, παρόντες σε ένα δίωρο δείχνουν τις απίστευτες ικανότητές τους, πέρα ​​από τα όρια της φυσικής. Κατακτώντας το qi (Τσι- Η ενέργεια του σώματος) μέσω της αναπνοής και της προπόνησης, σπάνε πέτρινες πλάκες, ξύλινες ράβδους και σιδερένιες ράβδους στο σώμα και το κεφάλι τους, ξαπλώνουν σε λόγχες, ξίφη και σανίδες με καρφιά, στρέφουν τις αιχμές της λόγχης στον λαιμό και άλλα πολλά εντυπωσιακά κατορθώματα που πετυχαίνουν με την ηρεμία και την δύναμη της θέλησης.

Το Qi μπορεί να ονομαστεί ο αιθέρας της πρόθεσης, ένα είδος ενέργειας με το οποίο επιτυγχάνετε αυτό που θέσατε στο μυαλό σας. Ακριβώς κατευθύνοντας τον εαυτό σας σε κάτι, παίρνετε το τσι σας ρέοντας, είτε το γνωρίζετε είτε όχι. Έτσι, μπορεί να ονομαστεί η δύναμη της θέλησης. Στην Ανατολή, η δύναμη της θέλησης θεωρείται ως μια προφανής έκφραση του τσι.

 

IMG 3648

 

Η παράσταση δεν είναι παράσταση τσίρκου, οι μοναχοί δεν είναι ηθοποιοί, οι ασκήσεις δεν είναι κόλπα. Η παράσταση είναι μια προσπάθεια με σεβασμό να εξηγηθεί μια παράδοση 1500 ετών απόκρυφης γνώσης σε ανθρώπους εκτός Κίνας. Το κοινό   μπορεί  να συμμετάσχει και να επωφεληθεί από τη σοφία και τη γνώση των μοναχών. Η νοητική συμμετοχή του κοινού εγγυάται στους επισκέπτες μια εντελώς νέα αίσθηση για τον μυστηριώδη κόσμο των Κινέζων μοναχών και τις μυστικιστικές τους δυνάμεις.

Ζήστε κι εσείς μια σπουδαία εμπειρία που θα την θυμάστε για πάντα.

Οι αυθεντικοί Σαολίν γιορτάζουν 30 χρόνια παραστάσεων σε όλο τον κόσμο και έρχονται στην Αθήνα στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Μην το χάσετε!

*«Μια παράσταση μαγική και απίστευτη!»

DIE WELT

*«Λαμπερό και εντυπωσιακό! Σαν να ζούμε τις αντίστοιχες ταινίες που αγαπήσαμε!» DAILY TELEGRAPH

SHAOLIN KUNG FU – THE ORIGINAL

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Διακεκριμένη Ζώνη: 40 Ευρώ

Α Ζώνη: 32 Ευρώ

Β Ζώνη: 25 Ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 20 Ευρώ

ΑΜΕΑ: 20 Ευρώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: MORE.COM, PUBLIC


Πηγή