Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πέντε σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία το 2024

Δράκοι, κατεστραμμένοι κόσμοι, φονικά και βομβαρδιστικά. Όλα τα καλά δηλαδή.

 

 

True Detective: Night Country (14 Ιανουαρίου ΗΒΟ ΜΑΧ)

Η αστυνομική σειρά που ξεκίνησε με τους Woody Harrelson και τον Matthew McConaughey στο βαθύ Nότο, τώρα κατευθύνεται βόρεια προς το αφιλόξενο έδαφος της Αλάσκας. Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστεί η Jodie Foster ως ντετέκτιβ στο κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου. Τι πιο τρομακτικό από έναν κακό που λειτουργεί σε μια περιοχή που έχει -σχεδόν- αιώνια νύχτα; Και με το ιστορικό της Jodie στο FBI κυνηγώντας κανίβαλους, όλα θα πάνε εξαιρετικά. Μάλλον.

 

 

 

Avatar: The Last Airbender (22 Φεβρουαρίου Netflix)

Βασισμένη στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων με το ίδιο όνομα, αυτή η ζωντανή σειρά του Netflix επιδιώκει να διορθώσει τα λάθη της απαράδεκτης ταινίας Avatar: The Last Airbender που είδαμε το 2010. Η σειρά ακολουθεί έναν κατεστραμμένο από τον πόλεμο κόσμο, όπου οι άνθρωποι μπορεί να τιθασεύσουν τα στοιχεία. Ο Άανγκ, που ελέγχει τον αέρα, θα προσπαθήσει κρατήσει την τάξη στον εύθραυστο κόσμο.

 

 

Fallout (12 Απριλιου Prime Video)

Προφανώς και το περιμένουμε σαν τρελοί. Έκανε δουλίτσα ο Todd Howard όταν μας το παρουσίασε για πρώτη φορά στις παιχνιδομηχανές μας και ένας post-apocalyptic κόσμος με πυρηνικά, γιγαντιαίες κατσαρίδες και μπόλικο 50s χιούμορ, ήταν η συνταγή της επιτυχίας του Fallout. Από το trailer και μόνο είδαμε πως έμεινε πιστό σε κάποιες ‘‘αρχές’’ του παιχνιδιού -όπως τα factions για παράδειγμα- και το μέλλον φαίνεται υπέροχο. Για την μικρή οθόνη, όχι τον κόσμο του Fallout. Κάπου εκεί βέβαια θα θέλαμε να ακούγεται η ιστορική ατάκα του Ron Pearlman ‘‘War never changes’’.

 

 

Masters of the Air (26 Ιανουαρίου Apple TV+)

Ορίστε και μια καλή ευκαιρία να δεις ένα καστ νέων ηθοποιών σε αγαπημένο theme του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το καστ περιλαμβάνει Austin Butler, Barry Keoghan, Ncuti Gatwa, Callum Turner και τον γιο του Jude Law, Raff Law. Η σειρά φτάνει μέχρι στους ουρανούς καθώς ακολουθεί την 100η Μοίρα Βομβαρδιστικών των Αεροπορικών Δυνάμεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οπότε ετοιμάσου για ένα νέο Band of Brothers που έχει πολλά να δώσει.

 

House of the Dragon (Καλοκαίρι 2024 HBO)

Δεν θα πούμε πολλά, παρά μόνο ότι η πρώτη σεζόν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και περιμένουμε την μεγάλη φαγωμάρα. Το teaser έχει δείξει ήδη πλάνα όπου ο πόλεμος θα κορυφωθεί σε άλλο επίπεδο και περιμένουμε μάχες που θα κάνουν το Game of Thrones να ντραπεί. Και ας νικήσει ο καλύτερος – δράκος.

 


Πηγή