Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τι περιμένουμε από τη νέα ταινία Karate Kid

Ralph Maccio και Jackie Chan ενώνουν τις δυνάμεις του. Αλλά τι μπορεί να βγει από αυτό;

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι ο Ben Wang έχει επιλεγεί για την επερχόμενη ταινία – και crossover event – Karate Kid, η οποία θα κάνει τους βετεράνους του franchise Ralph Macchio (Cobra Kai) και Jackie Chan (The Foreigner) να μοιραστούν επίσης την οθόνη για πρώτη φορά!

Είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι ο Wang θα υποδυθεί -πιθανότατα- έναν νεαρό μαθητή του Daniel LaRusso ή του Mr. Han ή ίσως θα διδαχθεί και από τους δύο μέντορες. Οι πιθανότητες είναι ότι η νέα ταινία Karate Kid θα ακολουθήσει την ίδια δομή με τις προηγούμενες ταινίες, όπου ένα νεαρό αγόρι να μαθαίνει μαθήματα ζωής και πολεμικές τέχνες από μαχητές που μπόρεσαν να κατακτήσουν ό,τι χρειάζεται για να είσαι αληθινός πολεμιστής.

 

 

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί επιλέχθηκε ο Ben Wang. O νεαρός, αν και γεννημένος στην Αμερική, μιλάει άπταιστα τα κινέζικα (Μανδαρίνων) και είναι γνώστης αρκετών στυλ πολεμικών τεχνών, μεταξύ άλλων των καράτε, wing chun, gumdo, kempo και Τae Κwon Do. Ο ηθοποιός έπρεπε να επιδείξει τις πολεμικές του ικανότητες στο American Born Chinese που, αν και δεν κράτησε αρκετά, η σειρά απέδειξε ότι ο Wang είναι εξαιρετικά χαρισματικός και κατάφερε να κλέψει σχεδόν κάθε σκηνή από τη σειρά. Το να γνωρίζεις κινέζικα σίγουρα δεν είναι must, μάλλον δεν είναι απαίτηση του ρόλου, αλλά σημαίνει ότι ο Wang μπορεί να δώσει βάθος στο χαρακτήρα.

Δεν ξέρουμε τι θα πραγματεύεται, αλλά σίγουρα θα υπάρχει crossover με τη σειρά και, ποιος ξέρει, ίσως δούμε αρκετά cameos. Πάντως το Cobra Kai επιστρέφει σύντομα για την έκτη του σεζόν.

 


Πηγή