Κυριακή , 18 Σεπτέμβριος 2022
Αφιέρωμα για το Μάνο Χατζιδάκι στην Αίγλη Ζαππείου

Αφιέρωμα για το Μάνο Χατζιδάκι στην Αίγλη Ζαππείου

Συλλεκτική σειρά CD με τα σημαντικότερα έργα του συνθέτη προσφέρει η «Επένδυση»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη το βράδυ, στην Αίγλη Ζαππείου, η σημαντική εκδήλωση – αφιέρωμα για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, που διοργάνωσε η εφημερίδα Επένδυση.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων, γνωστοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλλά και καλλιτέχνες, παρακολούθησε το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, το οποίο ακολούθησε σύντομη ομιλία με κεντρικούς ομιλητές, το δημοσιογράφο Φώτη Απέργη, την Έλλη Πασπαλά, το Φοίβο Δεληβοριά και το συγγραφέα Άρη Δαβαράκη. Την ομιλία συντόνισε η κυρία Έλλη Στάη.

Πέραν του αφιερώματος, η εφημερίδα «Επένδυση» τιμά τον κορυφαίο συνθέτη με μια μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες της.

Μια συλλεκτική σειρά 18 CD με 22 από τα σημαντικότερα έργα του Μάνου Χατζιδάκι, θα κυκλοφορήσει, αυτό το Σάββατο, για πρώτη και τελευταία φορά, σε συλλεκτικές συσκευασίες μικρογραφίας βινυλίου και κάθε άλμπουμ θα συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό. Στη σειρά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 10 άλμπουμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά με άλλη εφημερίδα!

Το 1ο CD της πολύτιμης συλλεκτικής έκδοσης, «Ο Μεγάλος Ερωτικός/Χωρίον ο Πόθος» θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα «Επένδυση», αυτό το Σάββατο, 21 Μαρτίου.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr