Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Napoleon: Το trailer με τον Joaquin Phoenix αφήνει μεγάλες υποσχέσεις

Μετράμε αντίστροφα για την ταινία που επικεντρώνεται στη ζωή του Γάλλου στρατηλάτη.

Όταν ακούς για συνεργασία Ridley Scott και Joaquin Phoenix, τότε ξέρεις ότι κάτι θα πάει σίγουρα καλά. Όταν μάλιστα πρόκειται για τη ζωή του Γάλλου στρατηλάτη, Ναπολέων Βοναπάρτη, τότε σε κάνει να μετράς αντίστροφα για την ημέρα προβολής της ταινίας. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η μέρα, για την ακρίβεια η 22η Νοεμβρίου όπου θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα, παίρνουμε τις απαραίτητες τζούρες από το trailer.

 

 

Στον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix, ο οποίος επικεντρώνεται στη ζωή του στρατηλάτη και αποτυπώνει τον υπέρμετρο εγωισμό και αυταρχισμό του. Φυσικά, επίκεντρο της ιστορίας δεν είναι μόνο τα κατορθώματα του Αυτοκράτορα τη Γαλλίας αλλά και αυτά της συζύγου του, της Ζοζεφίν, την οποία εδώ υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ, Vanessa Kirby.

Η τραγική ζωή του Joaquin Phoenix θα τρόμαζε και τον Joker

Η ταινία φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Ridley Scott σε μία υπερπαραγωγή πολλών εκατομμυρίων. «Αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου», αναφέρειφ μεταξύ άλλων η περιγραφή της ταινίας.

Μαζί με τους Phoenix και Kirby παίζουν επίσης οι: Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.


Πηγή