Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο «Μυστικός Κήπος» παρουσιάζεται σε μιούζικαλ

Ο «Μυστικός Κήπος» παρουσιάζεται σε μιούζικαλ

Η παιδική παράσταση με τη Μαριάννα Τόλη στο θέατρο Αμιράλ

Το κλασσικό παραμύθι της Φράνσις Χόντγκσον Μπαρνέτ, ο «Μυστικός Κήπος» μεταμορφώνεται σε μοντέρνο μιούζικαλ και παρουσιάζεται στη σκηνή του θεάτρου «Αμιράλ» από τη Μαριάννα Τόλη. Το έργο είναι μια ευαίσθητη εικόνα του κόσμου μας, παρουσιασμένη μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Η συγγραφέας Φ.Χ. Μπαρνέτ είχε πει: «Οι σκέψεις μας είναι δυνατές σαν ηλεκτρικές μπαταρίες. Μπορούν να διαχέουν το καλό σαν τον ήλιο ή να σκορπίσουν το κακό σαν δηλητήριο». Η ελεύθερη διασκευή της Μαριάννα Τόλη τονίζει πως η θετική δύναμη της σκέψης έχει θεραπευτικές ιδιότητες όταν εκφράζεται μέσω της αγάπης και της φροντίδας προς τη γη που μας φιλοξενεί.

Στην παράσταση εκτός από την Μαριάννα Τόλη, που την σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, συμμετέχουν 9 επαγγελματίες ηθοποιοί, τραγουδιστές χορευτές και ακροβάτες που παίζουν ζωντανά την υπέροχη μουσική του έργου. Στην παράσταση ακούγονται γνωστά τραγούδια του Πασχάλη, του Ρόμπερτ Γουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη και επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί. Έκπληξη του έργου είναι τα παιδιά που συμμετέχουν και το διανθίζουν με το ταλέντο τους.

Ο «Μυστικός Κήπος» παρουσιάζεται στο θέατρο «Αμιράλ» (Αμερικής 10), κάθε Κυριακή στις 11.30 και 15.30.

Πηγή: newsbeast.gr