Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Μήπως απλά σε βλέπει φιλικά; Δες πώς θα το καταλάβεις

Βγαίνετε, ανταλλάζετε μηνύματα και βλέπεστε συχνά αλλά η συμπεριφορά του σε μπερδεύει. Κατά πάσα πιθανότητα εσύ τον θέλεις αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει στο δικό του μυαλό. Παρακάτω θα βρεις μερικά σημάδια-καμπανάκια που θα διαλευκάνουν λίγο την υπόθεση σας.

  1. Μιλάει για άλλη

Όσο κι αν θέλεις να πιστέψεις ότι το κάνει για να ζηλέψεις, αν αναφέρεται συχνά σε κάποια άλλη μάλλον το ενδιαφέρον του βρίσκεται σε αυτήν. Ειδικά αν ρωτάει και την γνώμη σου γιατί «σαν γυναίκα που είσαι κάτι θα βλέπεις παραπάνω» περαστικά, φίλη μου..

  1. Βγαίνετε αλλά ποτέ οι δύο σας

Και πάνω που χτυπάει το τηλέφωνο για να βγείτε και εσύ ήδη πετάς στα ουράνια, σου ζητάει να περάσεις να πάρεις και τον Γιώργο με τη Μαρία γιατί δεν έχουν μέσο τα παιδιά να έρθουν. Τα ουράνια που πετούσες σου ήρθαν σφοντύλι. Και λογικό είναι.

  1. Πως σε φωνάζει είπαμε;

Για θυμήσου την τελευταία φορά που μιλήσατε. Άσε το χαμόγελο και σκέψου πως σε αποκαλεί γενικά. Θέλω να πω, αν πάνω στην κουβέντα του ξεφεύγουν μερικά «ρε φίλε» ή αν είσαι αποθηκευμένη στο κινητό του με το επίθετό σου..

  1. Μιλάει μόνο για εκείνον

Αν ενδιαφερόταν για εσένα δε θα ρωτούσε και τίποτα; Πολλοί άντρες βλέπουν στα μάτια των γυναικών φίλων τους την ψυχαναλύτρια που θα τους βοηθήσει και θα τους δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Γυναικών φίλων είπα.

  1. Δεν επιδιώκει αγγίγματα

Αν η τελευταία φορά που ήρθατε σε σωματική επαφή (όχι αυτό που θα ήθελες) ήταν όταν γνωριστήκατε και σου έδωσε το χέρι του, καλύτερα να πάρεις απόφαση ότι σε βλέπει σαν φίλη και όχι σαν αυτό που εσύ ονειρεύεσαι.

Διάβασε ακόμα:

4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας… απλά εξαφανίζεται

7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα


Πηγή