Σάββατο , 17 Σεπτέμβριος 2022

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι άντρες χάνουν εντελώς ξαφνικά το ενδιαφέρον τους

Ο ενθουσιασμός σε μία σχέση, συνήθως δεν κρατάει για πολύ, όπως συμβαίνει και με τον έρωτα. Παρόλα αυτά, η αντρική συμπεριφορά κάποιες φορές, είναι ικανή να μας αποτρελάνει μιας και εκεί που όλα πηγαίνουν άψογα κάνουν ένα μπαμ και τα… γκρεμίζουν όλα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι όταν μία γυναίκα, ξενερώσει με έναν άντρα-και δεν εννοούμε με σχέση αλλά έπειτα από μερικά ραντεβού-ξέρει ακριβώς ή έστω στο περίπου να πει γιατί έχασε το ενδιαφέρον της. Είτε γιατί τελικά δεν της άρεσε και τόσο πολύ, είτε γιατί αντιλήφθηκε ότι δεν ταιριάζουν, είτε για λόγους τους οποίους είναι αν μη τι άλλο σε θέση να εντοπίσει.

Με τους άντρες όμως γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί εκεί που όλα πηγαίνουν τέλεια και δε βλέπει την ώρα να σε ξαναδεί, την αμέσως επόμενη μέρα… δεν του βγαίνει; Είναι λογικό να φρικάρεις φίλη μου, αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι, υπάρχει επιστημονική εξήγηση και γι’ αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν οι ειδικοί, στα πρώτα ραντεβού, τείνουμε να είμαστε γοητευτικές, σέξι και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του χωρίς φυσικά να μας απασχολεί κάτι άλλο, εκτός από το τώρα. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, το γυναικείο μυαλό αρχίζει και κάνει διάφορα σενάρια, με απώτερο πάντα σκοπό, το… μέλλον και φυσικά το αν οι δυο σας θα καταλήξετε σε σχέση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σε κυριεύει ο πανικός και το άγχος, με αποτέλεσμα να χάνεις τη γοητεία και την… ανεμελιά σου βρε κορίτσι μου, πράγματα τα οποία τον τράβηξαν σε σένα. Συναισθήματα τα οποία φυσικά νιώθει και αντιλαμβάνεται, με αποτέλεσμα να φεύγει μακριά.

Αυτά…


Πηγή