Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

Πότε καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να το συνεχίσεις άλλο;

Έχουμε γράψει πολλές φορές για τακτικές φλερτ και πώς να προσεγγίζεις με έναν ωραίο τρόπο τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Και τελικά μπορεί να βγαίνετε, όμως μπορεί τα σήματα που δίνεις ή παίρνεις να μην είναι τα κατάλληλα για να συνεχίσεις την επικοινωνία με τον άλλον άνθρωπο που έχει ξεκινήσει η όποια συσχέτιση. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να νιώθεις επιθυμητός για να μπορείς να συνεχίζεις μία επικοινωνία. Εκεί δεν βρίσκεται όλη η μαγεία; Στο αμφίδρομο; Οπότε αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι, αν δεις τα παρακάτω είναι μία καλή αφορμή για να σκεφτείς ότι καλύτερα να το κόψεις τώρα που είναι νωρίς.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Όταν ένας άνθρωπος θέλει να σε γνωρίσει θα είναι συνεπής. Βασικά, θα θέλει να είναι συνεπής, διότι θα επιδιώκει μόνος του την περαιτέρω επικοινωνία, γιατί όντως θα θέλει να το κάνει. Αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει μία συστηματική επικοινωνία που δεν είναι ανάγκη να είναι και καθημερινή, αλλά να καταλαβαίνεις πώς υπάρχεις κάπου στο πρόγραμμα, τότε με μία φορά στις δέκα ημέρες δεν υπάρχει προοπτική.

Και η χυλόπιτα θέλει τακτ

Άλλη μία λέξη, πολύ σημαντική λέξη είναι η προθυμία στην επικοινωνία και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει όντως ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει η προθυμία για να λύσεις προβληματισμούς που έχει το άλλο πρόσωπο, καταλαβαίνεις ότι είναι μία προβληματική κατάσταση. Κάποιος που ενδιαφέρεται για εσένα δεν θα το έκανε αυτό.
Επιπλέον, όπου ακούς πολλά κεράσια…και αυτό σημαίνει ότι όπου ακούς μεγάλα λόγια δεν είμαι σίγουρη ότι είναι θετική ένδειξη. Όλα φαίνονται στον χρόνο, βέβαια, αλλά συνήθως αυτά συμβαδίζουν με μεγάλες πράξεις, μόνο που συνήθως δεν γίνεται.

Συμβουλή: Μη βιαστείς, όλα φαίνονται σε βάθος χρόνου και τα καλά και τα αρνητικά. Αν περνάει καιρός και δεν βλέπεις να βγαίνει τίποτα από αυτά που σου έχει πει είναι επίσης μια καλή αφορμή για να σκεφτείς ότι κάτι δεν παει καλά.

Φυσικά, είναι και το κεφάλαιο του σεξ. Ναι, εννοείται πως μία ερωτική σχέση βασίζεται σε ένα μεγάλο κομμάτι σε αυτό, όμως δεν χρειάζονται ούτε βιασύνες, αλλά και ούτε και να βγαίνεις με κάποιον μήνες χωρίς να προχωράει ποτέ. Κάπου «μπάζει» το θέμα, δεν είναι ούτε και αυτό φυσιολογικό. Τουλάχιστον, εμένα θα με προβλημάτιζε.

Οι τοξικές συμπεριφορές μας που καμιά γυναίκα δεν θέλει στη ζωή της

Πολύ σημαντικό:

Όλοι έχουμε φόρτο εργασίας και προβλήματα στις ζωές μας. Και αυτό είναι λογικό, κανείς δεν είναι χωρίς ευθύνες και όλοι έχουμε πράγματα να μας απασχολούν. Ωστόσο, σίγουρα όταν βγαίνεις με κάποιον ερωτικά το κάνεις για να κάνεις τη ζωή σου ακόμη ωραιότερη και σίγουρα όχι για να στην κάνει εκείνος χειρότερη και να σε γεμίζει με περισσότερο αρνητισμό. Αν βλέπεις ότι είναι μία τέτοια κατάσταση για τον όποιο λόγο, καλύτερα να φύγεις. Θα βρεθεί ένας άλλος άνθρωπος που θα είναι πιο διαθέσιμος για εσένα και δεν θα έχεις τέτοιες σκέψεις.


Πηγή