Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

Πώς να αντιδράσεις όταν σε κοιτάει η κοπέλα στο μπαρ;

Διαχρονικά, το βλέμμα είναι η πρώτη επαφή που έχεις με τους ανθρώπους γενικά και ακόμη πιο ειδικά όταν η αυτή η επαφή είναι ερωτική.  Ασυναίσθητα αυτό συμβαίνει όταν έχεις στο οπτικό σου πεδίο κάτι που σου αρέσει. Και όταν μιλάμε για ερωτική υπόθεση, η ιστορία είναι πολύ απλή. Έστω ότι το σκηνικό είναι μπαρ σε κοιτάζει, τον κοιτάζεις και μία κοπέλα στο απέναντι. Ας το πάμε με την περίπτωση δεν σου αρέσει, άρα κάνεις ότι δεν βλέπεις. Δεύτερη περίπτωση σου αρέσει, άρα ας το δούμε step by step.

Βλέμμα 

Από την στιγμή που έχει αρχίσει και σε κοιτάει και σου αρέσει ανταποδίδεις. Κοιτάς και εσύ, προσοχή όμως, ελπίζω να μην συνοδεύεται ή να συνοδεύεσαι εσύ. Ξεκίνα να της ρίχνεις ματιές, για να δεις πώς θα συμπεριφερθεί. Μην ξεχνάς, υπάρχει η περίπτωση να νιώσει αμήχανα κάποια στιγμή κα να αποστρέψει το βλέμμα της. Οπότε συνέχισε με μία συστηματικότητα, αλλά χωρίς να την κάνεις να αισθανθεί άβολα, μην ξεμείνει το βλέμμα και τελικά είναι spooky το αποτέλεσμα. Ένα με δύο δευτερόλεπτα αρκούν.

Χαμογέλα

Ναι, όταν αρχίσει σταδιακά να εξελίσσεται αυτό το παιχνίδι βλεμμάτων, όταν πια έχει παρέλθει λίγη ακόμη ώρα μπορείς να πας στο δεύτερο βήμα και να χαμογελάσεις. Διακριτικά με τακ, γοητευτικά, ίσα-ίσα ρίξε ένα απαλό χαμογελάκι, τύπου Mona Lisa.

Γλώσσα σώματος

Εάν σου χαμογελάσει πήγαινε στο επόμενο βήμα, επιστράτευσε περίτεχνα τη γλώσσα του σώματος σου. Μπορείς να κατευθύνεις το σώμα σου, ώστε να δείχνει προς την πλευρά της. Αν βλέπεις ότι εξακολουθεί να υπάρχει «παιχνίδι» πήγαινε προς τα εκεί.

Κοπλιμέντα

Όταν πια έχεις φτάσει εκεί μπορείς να ξεκινήσεις την κουβέντα. Πήγαινε προς τα εκεί, δεν χρειάζεται καν να κεράσεις. Μπορείς να πας και να ξεκινήσεις με τα βασικά. Δες ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχει και προσπάθησε να κάνεις κοπλιμέντο για αυτό, μην κάνεις ένα οποιοδήποτε κοπλιμέντο. Για παράδειγμα, αν έχει ωραία μάτια πες της κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως για το σχήμα των ματιών της.

Η νέα γενιά λατρεύει την ερωτική ασφυξία χωρίς συγκατάθεση και αυτό είναι πρόβλημα

Ερωτήσεις

Έστω ότι συνεχίζεις να είσαι στο περιβάλλον του μπαρ, κάνε ερωτήσεις για το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος, αν συχνάζει εκεί, αν είναι ένα μαγαζί κοντά στην περιοχή της και το επιλέγει. Ρώτα την, αν της αρέσει ο χώρος. Δες τον τρόπο που θα σου απαντήσει.

Συζήτηση

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις μια πιο βαθιά συζήτηση και να ξεκινήσεις μία συζήτηση χωρίς να γίνεις φορτικός. Ζητάς τον αριθμό της και φεύγεις. 

 

 


Πηγή