Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ένα βασικό λάθος που όλες οι γυναίκες κάνουμε στα προκαταρκτικά

Το σεξ ως γνωστόν, δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία όσο να πεις του δίνουν μία έξτρα τσαχπινιά και το κάνουν πιο ενδιαφέρον, γιατί κακά τα ψέματα, αν το θέμα δε διαθέτει ποικιλία, κάποια στιγμή καταντάει βαρετό και τελικά ανιαρό.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που μπορούν να δώσουν μια χάρη στις σεξουαλικές σου συνευρέσεις, είναι και το γνωστό… hand job-εντάξει στα ελληνικά θα το πούμε να τον ικανοποιήσεις αγγίζοντας το πέος του με τα χέρια σου και με συγχρονισμένες πάνω κάτω, και ενίοτε κυκλικές κινήσεις-!!! Βασικά θα έπρεπε να υπάρξει μία ελληνική λέξη γι’ αυτό αλλά ας όψεται.

Και μπορεί λοιπόν το συγκεκριμένο να γίνεται σεχδόν κάθε φορά που κάνεις σεξ, έστω και για λίγο βρε αδερφέ, αλλά καλώς ή κακως τα αγαπημένα μας αγόρια, αντίθετα με ό, τι εσύ νομίζεις, δεν το απολαμβάνουν καθόλου! Ο λόγος φυσικά είναι ένας και βασικός: Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, βάζουμε τόσο λάθος τα χέρια μας που τελικά καταλήγουμε να τους εκνευρίζουμε.

Όπως μάλιστα διευκρινίζουν, οι γυναίκες συνήθως ασχολούνται με τη βάση του πέους, και όχι με την κορυφή που είναι και το ζητούμενο. Οπότε, είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς καθόλου. Για το καλό όλων!

Διαβάστε ακόμη:

5 πράγματα που κάνεις σε ραντεβού στο μπαρ και τον ξενερώνουν

10 αντρικές ατάκες… και το πραγματικό τους νόημα


Πηγή