Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ένα μικρό τρικ για να κρατήσεις περισσότερο στο κρεβάτι

Ας το πάρουμε απόφαση ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, θα μας απασχολεί πάντα σεξουαλική μας επίδοση. Όχι μόνο στα μάτια των γυναικών, αλλά κυρίως στα δικά μας για το πόσο καλά ή όχι τα καταφέρνουμε. Μήπως όμως αυτός ο πηγαίος φόβος πηγάζει και από αλλού;

Μία έρευνα αναφέρει πως τελικά οι σελίδες με πορνογραφικό υλικό που όλοι οι άντρες να απολαμβάνουμε, πιθανόν να μας επηρεάζουν το υποσυνείδητο σχετικά με τις επιδόσεις και την διάρκεια. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αναφέρει ότι ένα μεγάλο μέρος των ανδρών έχει πολύ εσφαλμένη εντύπωση. Για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται μια σχέση στο κρεβάτι. Εξαιτίας των ταινιών πορνό. Μάλιστα πολλές φορές, σε κάποιους άντρες, δίνει αφορμή για λανθασμένη συμπεριφορά στο κρεβάτι απέναντι στις γυναίκες, εξαιτίας του περιεχομένου που βλέπουν. Και όχι, δεν θέλουμε να είμαστε αυτοί οι τύποι.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άνδρες διαρκούν περίπου πεντέμισι λεπτά στο κρεβάτι, που είναι περίπου το μισό από αυτό που ήλπιζαν να πετύχουν.

Επίσης οι άνδρες πιστεύουν ότι η αντιγραφή όσων έχουν δει στο πορνό θα τους βοηθήσει να ευχαριστήσουν καλύτερα τον σεξουαλικό τους σύντροφο, κάτι που ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Ωστόσο, για όσους θέλουν να διαρκέσουν περισσότερο και το παίρνουν πολύ σοβαρά, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσουν, τα οποία θα βοηθήσουν το σεξ να διαρκέσει περισσότερο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που προτείνουν οι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένης μιας τεχνικής που ονομάζεται «μέθοδος συμπίεσης». Βασικά εσύ, φτάνεις σχεδόν στο σημείο που θέλεις να τελειώσεος, αλλά πριν εκσπερματώσεις σφίγγεις το πέος πολύ σφιχτά χωρίς να το διεγείρεις. Σκέψου το λίγο σαν να σφίγγεις έναν σωλήνα για να σταματήσει να βγαίνει νερό. Αυτό θα αποδυναμώσει για λίγο τη στύση, δίνοντάς σου λίγο παραπάνω χρόνο πριν τελειώσεις. Και όχι, μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα.

Καλά να περάσεις.


Πηγή